Hatay Mahalli Haber
MENÜ

İskenderun Belediyesi 4. Kitap Günleri Başlıyor

Yayınlanma Tarihi : 07.11.2022 23:34 Bu haber 340 defa okundu

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı “Belediyemiz tarafından düzenlenen İskenderun 4.Kitap Günleri 11 Kasım 2022 Cuma günü başlıyor” dedi. 

Paylaş Paylaş Paylaş
İskenderun Belediyesi 4. Kitap Günleri Başlıyor

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, düzenlenen kitap günlerine tüm bölge halkını davet etti.

TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR

Kitap günlerine yoğun bir ilginin beklendiğini ifade eden Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” 50 yazar, 70 stant ve 100 yayınevinin katılacağı, dopdolu bir programa sahip olan 4. Kitap Günleri 20 Kasım 2022 Pazar akşamına kadar sürecek. Kitap günlerinde yazarlarımız okurları ile buluşacak. Ayrıca söyleşi programlarımda düzenlenecek. Özellikle gençlere okuma sevgisi aşılamaya yönelik olarak düzenlenen Kitap Günleri’nde birçok ünlü yazar kitaplarını imzalayacak, okurlarıyla söyleşilerde bulunacak” dedi.

DOLU DOLU BİR FUAR

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ”Geçen sene Atatürk Anıt Alanında düzenlemiş olduğumuz kitap günleri ilçe ve il dışından bir çok ziyaretçiyi ağırlamıştı.Okuma alışkanlığı çok önemli. İnşallah yine faydalı bir çalışmaya imza atacağız. Her anında kitap olan dolu dolu bir fuar geçireceğimizi ümit ediyorum. Tüm halkımız kitap fuarımıza davetlidir.” şeklinde konuştu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol