İSDEMİR (İskenderun Demir ve Çelik Fabrikaları’nın) 56. kuruluş yıl dönümü düzenlenen etkinlikle, fabrika işçilerinin kıyasıya mücadele ettiği birbirinden keyifli yarışmalarla kutlandı.

İsdemir Genel Müdürlük yerleşkesinde gerçekleştirilen etkinliğe; Oyak Holding'in CEO'su Dr. Murat Yalçıntaş, İsdemir Genel Müdürü Ayhan Akın, Genel Müdür yardımcıları, Özçelik İş Sendikası Şube Başkanı Veysel Yayla, yönetimi kurulu üyeleri ile çeşitli ünitelerde görev yapan, aynı zamanda yarışmacı çelik işçisi katıldı.
İsdemir Genel Müdürlük Konferans salonunda yapılan ilk etkinlikte, çeşitli alanlarda başarılı olan çelik işçisine teşekkür belgeleri takdim edildi. Yapılan konuşmalarda İsdemir’in kurulduğu tarihten bugüne, aldığı mesafe, devam eden ve yapılacak projeler anlatıldı.
Genel Müdürlük binası bahçesinde de halat çekme, üniteler arası oluşturulan takımların kıyasıya sürdürdüğü mücadele ilgiyle izlendi. Halat çekme yarışmalarında dereceye girenlere madalya ve ödülleri verildi.