Hatay Mahalli Haber
MENÜ

İşçinin, Emekçinin Ve Hepinizin Teminatı Benim

Yayınlanma Tarihi : 17.03.2024 23:51 Bu haber 84 defa okundu

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, 31 Mart’ta yapılacak olan seçimi kazanmak için Ak Parti tarafından çeşitli sosyal medya veya ziyaret programlarında vatandaşlara kulaktan dolma yalan sözlerle ‘Dr. Hüseyin Aksoy başkan olduğunda işten çıkarmalar olacak!’ aslı astarı  olmayan sözlere ilişkin sosyal medya hesabında yaptığı konuşmada, “Ben hayatım boyunca hiçbir işçinin emekçinin ekmeği ile oynamadım. Hepinizin teminatı benim.” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
İşçinin, Emekçinin Ve Hepinizin Teminatı Benim

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, 31 Mart’ta yapılacak olan seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve hanelere yönelik gerçekleştirdiği ziyaretlerin yanı sıra, rakibi Ak Parti tarafından ‘Dr. Hüseyin Aksoy başkan olduğunda hepinizi işten çıkaracak’ asparagas söylemlere ilişkin kendi sosyal medya hesabından Antakya Belediyesi’nin emekçilerine seslendi. 

“ANTAKYA BELEDİYESİ EMEKÇİLERİ RAHAT OLSUN” 

Yayınladığı video ile Antakya Belediyesi emekçilerine seslenen CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “31 Mart sonrası Antakya Belediyesi’nde görev yapacağımız emekçi kardeşlerim. Kulağıma bazı duyumlar geliyor. ‘Dr. Hüseyin Aksoy başkan olduğunda işten çıkarmalar olacak’ diye. Hepiniz rahat olun. Ben hayatım boyunca hiçbir işçinin, emekçinin ekmeği ile oynamadım. Hepinizin işinizin teminatı benim. Hatta şuanda ben sizlerin yaşam kalitesini nasıl yükseltebilirim, gelirinizi nasıl arttırabilirim? Onunla ilgili çalışmalar yürütüyorum. Projelerim hazır. 31 Mart sonrasında görüşeceğiz, hepinizi çok seviyorum, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” diye konuştu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol