Hatay Mahalli Haber
MENÜ

İndirim Ve Danışmanlık Protokolü Imzaladılar

Yayınlanma Tarihi : 09.02.2024 10:52 Bu haber 141 defa okundu

Çalışmaları ile takdir toplayan Hatay Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Derneği ve Hatay Sağlık-Sen (Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası) arasında kurumsal indirim ve danışmanlık protokolü imzalandı. Hatay Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Derneği Başkanı Fatma Oduncu ve Hatay Sağlık-Sen İl Başkanı Mustafa Tekgüzel tarafından imzalanan protokolde iki kurum arasında kurumsal indirim ve danışmanlık imkanı amaçlanıyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
İndirim Ve Danışmanlık Protokolü Imzaladılar

İmza töreninde Hatay Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Derneği Başkanı Fatma Oduncu ve Hatay Sağlık-Sen İl Başkanı Mustafa Tekgüzel’in yanı sıra Sağlık-Sen Defne ilçe başkanı Esra Avcı ve HATOKDER yönetim kurulu üyeleri hazır bulundular.İndirim Ve Danışmanlık Protokolü Imzaladılar

Bölgemizde gösterdikleri faaliyetler ile sektörde fark yaratan iki kurum olan  Hatay Sağlık-Sen ve HATOKDER için güzel bir indirim protokolü imzalamanın mutluluğunu yaşadıklarının altını çizen Hatay Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Derneği Başkanı Fatma Oduncu açıklamasında:” Yaşadığımız deprem felaketinden sonraki süreçte; insan hayatının kutsallığından ödün vermeden, çok zor şartlarda; sonsuz sabır ve fedakarlıkla çalışan tüm sağlık çalışanlarımızın yavrularına; güvenli ve ekonomik anlamda daha da erişilebilir bir ortamı sağlamak adına bir çalışma düzenledik.

Aynı şekilde yaşadığımız süreç itibariyle ayakta durabilmek için hibe ve desteklerden faydalanamadığı halde kurumlarımızın bu özverili kararlarından dolayı hepsine teşekkür etmek istiyorum.

Biliyoruz ki yolumuz çok zorlu ve uzun. Fakat yine biliyoruz ki; bizler o yolu sevgiden tuğlalarla öreceğiz ve aziz şehrimiz için; okul öncesi eğitim adına yapılacak ne varsa gönül birliği ile yapacağız.

Gerçekleştirdiğimiz indirim protokolünün her iki kurum üyelerine hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol