Hatay İl Emniyet Müdürü Rüştü Yılmaz ve Hatay Polis Eşleri Dernek Başkanı Esra Yılmaz, Hatay Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan birimlerin düzenlediği iftar programına katıldı. Ramazan ayının manevi atmosferinde gerçekleştirilen programa emniyet teşkilatı mensupları yoğun ilgi gösterdi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü, Bomba İmha Şube Müdürlüğü, Havalimanı Şube Müdürlüğü ve Koruma Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen programda ayrıca anlamlı bir hediye takdimi de gerçekleştirildi. Filografi sanatının Hatay’daki tek temsilcisi olan sanatçı Alev Konç tarafından hazırlanan ve merkezinde sekiz köşeli polis yıldızının yer aldığı polis amblemi tablosu, İl Emniyet Müdürü Rüştü Yılmaz’a takdim edildi.
Eseri hazırlayan Alev Konç yaptığı açıklamada, “İl Emniyet Müdürü Sayın Rüştü Yılmaz, eşimin polis okulundan öğretmeni. Bu nedenle eşim için her zaman özel bir yere sahip. Biz de böyle anlamlı bir iftar programında kendisine takdim edilmek üzere özel bir çalışma hazırladık. Müdürümüzün çalışmamızı beğenmesi bizleri onurlandırdı. Güneşin doğduğu her yerde huzurun bekçisi, ayın parladığı her gecede güvenin adresi olan bu kutsal sembolü üzerinde taşıyan ve onun ağırlığını vakarla temsil eden tüm kahraman Türk Polis Teşkilatına selam olsun” ifadelerini kullandı.