Hatay Mahalli Haber
MENÜ

İktidarın emir eri haline getirilmek isteniyoruz

Yayınlanma Tarihi : 22.02.2016 00:00 Bu haber 905 defa okundu

İMO Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Sayman Cihat Mazmanoğlu da, yaptığı konuşmada, torba yasalar ile emekçilerin kazanımlarının büyük oranda gasp edildiğini söyledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
İktidarın emir eri haline getirilmek isteniyoruz

Odanın baskının, zulmün ve sömürünün yoğunlaştığı bu günlerde Genel Kurullar sürecini yaşadığını belirten Mamzanoğlu, şöyle devam etti:

“Yılların mücadelesi hem Oda içinde hem de Oda dışında verilmiş ve gösterilen büyük fedakârlıklarla kazanımlar elde edilmiştir. Bu süreçlerde sorumluluk alarak söz değil iş üreten arkadaşlarımız çok iyi bilirler ki TMMOB ve İMO geleneğinin gelecek kuşaklara aktarılması önemlidir ve bir o kadarda zordur. Odamız, kurumsal yapısıyla, demokratik işleyişiyle, kadro anlayışıyla inandırıcı, ikna edici bir zemine oturmuştur. Bizlere düşen bu zemini daha da sağlamlaştırmak, üyelerimizden aldığımız güç ve mesleki demokratik kitle örgütü olmanın sorumluluğu ile ülkemizi ve mesleğimizi ilgilendiren sorunlara karşı mücadele etmek, çözümler üretmek ve geleceği kazanma azmimizi her ortamda dile getirmektir.

Ülkemizin ekonomik, sosyal, kültürel, siyasal ve toplumsal olarak büyük bir yıkım ve tahribata uğramasına, meslek alanımızın etkisizleştirilmesine, örgütümüzün siyasi iktidarın emir eri haline getirilerek piyasanın kulu kölesi yapılması girişimlerine vereceğimiz en güzel cevap örgütlülüğümüzü güçlendirerek geleceğe taşımak olacaktır.”

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol