Hatay Mahalli Haber
MENÜ

İkinci koordinasyon toplantısı yapıldı

Yayınlanma Tarihi : 01.10.2016 00:00 Bu haber 890 defa okundu

Hatay İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından, 2016 yılının ikinci koordinasyon toplantısı (İzleme) Yayladağı Öğretmenevi toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya İl Müdür vekili Mehmet Andiç, İl Müdür Yardımcıları, İlçe Tarım Müdürleri ve Şube Müdürleri katıldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
İkinci koordinasyon toplantısı yapıldı

ANDİÇ: İZAH ETMELİYİZ

Toplantıda açılış konuşması yapan Hatay İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür vekili Mehmet Andiç, Çiftçilerimizin mağdur olmamaları için gayretli olmamız, güler yüzlü bir tavırla sorunlarını dinlememiz ve gerçekleşmeyen talep ve başvurularını sebeplerini gerekçeleriyle izah etmeliyiz” dedi.

İlçe ve Şube Müdürlüklerinde görev yapan personellerimizin arazi çalışmalarını yakından takip etmek ve görev dönüşlerinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi almak verimli olmamızı sağlayacağını belirten Andiç,”Tarımsal faaliyetin az olduğu kış mevsiminde ise, çiftçi toplantılarını sıklıkla gerçekleştirmeli ve personellerimizin eksik olduğu konularda hizmet içi eğitim konusuna ağırlık vermeliyiz. Çiftçilerimizle yapmış olduğunuz her toplantının kaydını tutmak da bu konuda yararlı olacaktır. İlçenizde veya bölgenizdeki tarımsal potansiyeli, buna ilişkin sorunları tespit ederek; çiftçilerimize her zaman destek olacak şekilde çalışmalarımızı devam ettirmeliyiz " dedi.

ŞUBE MÜDÜRLERİ SUNUM YAPTI

Açılış konuşmasının ardından Şube Müdürleri 2016 yılı içerisinde yapılan çalışmaların sunumunu yaptılar. Toplantının sonunda İlçe müdürlükleri karşılaştığı sorunların çözümü için bilgi alışverişinde bulunuldu.

İl Müdür vekili Andiç, toplantının verimli geçtiğini belirterek, katılımlarından dolayı İlçe ve Şube Müdürlerine teşekkür ederek toplantıyı sonlandırdı. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol