Hatay Mahalli Haber
MENÜ

HUZURA İHTİYACIMIZ VAR

Yayınlanma Tarihi : 22.02.2016 00:00 Bu haber 934 defa okundu

Hatay Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği (HESOB) Başkanı A. Kadir Teksöz Mazman Medya Show Gurup radyolarının canlı yayın konuğu oldu.

Paylaş Paylaş Paylaş
HUZURA İHTİYACIMIZ VAR

Mazman Medya Show Gurup radyoları Süper Show Radyo (97.3), Dost Fm (90.7), Radyo Akdeniz (89.2) ve Asya Radyo (96.2)’dan aynı anda ortak ve canlı olarak yayınlanan Programda, Başkan Teksöz, Mithat Öztürk’ün hazırlayıp sunduğu “Günışığı” programında, Oda çalışmaları yanı sıra bölgesel sorunlar ile esnafa yansımaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

TEKSÖZ: ÜLKEMİZİN HUZURA BİRLİĞE VE BERABERLİĞE İHTİYACI VARDIR

Konuşmasına ülkemizde yaşanan hain saldırıları kınayarak başlayan Başkan Teksöz, “Yapılan saldırıları şiddetle kınıyorum. Ankara’da onlarca canımız hayatını kaybetti. Doğuda askerimize yapılan hain saldırılar yine Başkentimizde yaşanan bombalı saldırıda yitirdiğimiz canlar bizleri derinden üzmüştür. Şehitlerimize rahmet ve Ailelerine başsağlığı diliyorum. Umarız ki böyle acılar bir kez daha yaşanmaz” diye konuştu.

TEKSÖZ: ESNAF VE SANATKÂRLARIMIZIN MAĞDURİYETİNİ GİDERMEK EN ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZDİR

Hatay’ın Ortadoğu’da yaşanan savaştan en fazla etkilen iller arasında olduğunu ifade eden Başkan Teksöz, “Huzurumuz, birliğimiz ve beraberliğimiz bizi biz yapan kavramlardır. Mültecilerin esnaf ile bağdaştırılması ve ticari boyutuyla ele alınması doğru olmaz. Suriyelilerin misafir olduğu bilinmektedir. Esnafımızın problemleri içerisinde bu kavramların dile getirilmesi ve siyasi bir çerçeveye bürünmesi tamimiyle yanlıştır. Sınır il olmamız dolayısıyla ve yaşanan savaş neticesinde ticaretimizin ve ekonomimizin durma noktasına gelmesi bilinmekte bunun çözümü noktasında çalışmalar yapılmalıdır” şeklinde konuştu.

Esnaf ve sanatkârlarımızın mağduriyetini gidermek en öncelikli hedefimizdir diyen Başkan Teksöz, “Büyükşehir başkanımız, İlçe belediye başkanlarımız, ticaret odaları ve kurum kuruluş temsilcilerinin bizlere verdiği desteklerle esnafımızın sorunlarını en aza indirgemeye çalışıyoruz. Bu gibi önem arz eden projelerimiz esnafımızın taleplerine hızla cevap vermemizi sağlamaktır” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol