Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hurda Atığı Ve Yangınları Vatandaşı Isyan Ettirdi!

Yayınlanma Tarihi : 02.11.2023 14:09 Bu haber 109 defa okundu

Hatay’ın İskenderun ilçesi Küçük Sanayi sitesinde hurdacıların bulunduğu bölgede, hurda atıklarının atıldığı yerde yaşanan kirlilik ve yangınlar vatandaşlarla çevre esnafını isyan ettirdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Hurda Atığı Ve Yangınları Vatandaşı Isyan Ettirdi!

İskenderun Muradiye Mahallesinde yaşam alanın içerisinde bulunan hurdacıların atıkları çevreyi ciddi tehdit ederken, uzun yıllardır vatandaşın büyük sorunu haline gelen hurdacıların çalışmaları zaman zaman gergin anlara neden oluyor. Atık hurdalar yakılarak temizlenmeye çalışılması ise vatandaşların evlerine alevlerin sıçrama riskiyle karşı karşıya kalınması, sağlık konusun da bölgede oturan ailelere büyük bir problem haline geldi. Yaşanın sıkıntıları ilgili yerlere duyurmaya çalışan vatandaşlar, büyüyen sorunun acilen çözülmesini istiyor.Hurda Atığı Ve Yangınları Vatandaşı Isyan Ettirdi!

Bugün sabah saatlerinde yine hurda atıklarının yakılmasıyla çevreye yayılan kara duman şehrin farklı yerlerinden de görüldü. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Gelen ekipler tazyikli su ile müdahale ettiği yangının söndürülme çalışmaları sırasında tepkilerini dile getiren mahalle sakinleri ise yaşadıkları eziyetin son bulması için yetkili kuramların devreye girmesini istiyorlar.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol