Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hizmetlerle gönül köprüleri kuruyoruz

Yayınlanma Tarihi : 10.11.2016 00:00 Bu haber 734 defa okundu

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından Hatay’ın Antakya İlçesi Güzelburç Mahallesi’nde yapımı tamamlanan köprü önceki gün düzenlenen törenle açıldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Hizmetlerle gönül köprüleri kuruyoruz

Açılışa, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, CHP PM Üyesi Yıldırım Kaya, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, HBB Zabıta Dairesi Başkanı Edip Kadıoğlu, HESOB Başkanı A. Kadir Teksöz, Saadet Partisi GİK Üyesi Necmettin Çalışkan, Büyük Birlik Partisi Hatay İl Başkanı Nevin Zeytineli, Mehmet Güzelmansur, Defne Belediye Başkan Yardımcısı Derya Altunay, Güzelburç Muhtarı Mehmet Şahutoğlu, kanaat önderleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

ŞAHUTOĞLU: ULAŞIM GÜVENLİ ŞEKİLDE SAĞLANACAK

Törenin açılış konuşmasını Güzelburç Muhtarı Mehmet Şahutoğlu yaptı. Şahutoğlu konuşmasında, “Hizmetler için Başkan Savaş’a teşekkürler. Köprü ulaşım sorununu çözdü. Çocuklarımız artık güvenli şekilde okula gidiyor. Vatandaşlar için de faydalı oldu. Halkım adına emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

TAZEASLAN: 13 KÖPRÜ VE 4 BATTI-ÇIKTI YAPTIK

HBB Fen İşleri Dairesi Başkanı Nihat Tazeaslan konuşmasında, “Köprümüz tek aracın geçebileceği durumdaydı çalışmayı 50 günde tamamladık. 13 köprü ve 4 battı-çıktı yapıldı” ifadelerine yer verdi.  

GÜZELMANSUR: SÖZ VERDİK Mİ YAPARIZ

CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, “Hizmetler için teşekkürler. Büyükşehir olduğumuzda söz verdik ve bugün köprüyü yaptık. Söz verdik mi yaparız” dedi.  

ZEYTİNELİ: BU TÜR HİZMETLER ÖNEMLİ

Büyük Birlik Partisi Hatay İl Başkanı Nevin Zeytineli ise konuşmasında şu ifadelere değindi, “Emeği ürüne dönüştüren başkana, Hatay için çalışan herkese teşekkür ederim. Bu tür hizmetler önemli.”

ÇALIŞKAN: ÖNEMLİ OLAN GÖNÜLLERE KÖPRÜ KURMAKTIR

Saadet Partisi GİK Üyesi Necmettin Çalışkan, Hatay için önemli bir hizmeti gerçekleştiriyoruz. Lütfü Savaş siyasi partinin değil halkın başkanıdır. Sembolik olabilir ama önemli olan gönüllere köprü kurmaktır. Hizmet için teşekkürler” dedi.

SAVAŞ:  İŞİMİZ GÖNÜL ALMAKTIR

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş konuşmasında şunları söyledi, “Önemli olan gönül köprüsü kurmaktır denildi bizler başkan olduğumuz günden bu yana gönül köprüsü kurmaya çalıştık. Destek olan herkese teşekkür ederim. İşimiz gönül almaktır. Siyaseti seçim zamanı yapacağız. Önceden bir araç giderken karşıdan gelen beklerdi şimdi duble yol oldu. Hayırlı olsun. Yakında buraya arıtma tesisi yapacağız. Asi nehrine akan kanalizasyonları temizleyeceğiz. Biz bu şehri birleştirmeye geldik. Hep birlikte Hatay'a sahip çıkalım.”

KAYA: KÖPRÜLER HALK İÇİN ÜCRETSİZ OLARAK YAPILIR

CHP PM Üyesi Yıldırım Kaya, Lütfü başkan sadece halkın değil çocukların ve bayanlarımızın da başkanı olmuş. Köprü yaptıranlara bakıyoruz Deli Dumrul gibi geçenden de geçmeyenden de para alıyorlar. Ama buraya 13 köprü yapıldı hepsi halk için yapıldı. Biz başkana teşekkür ediyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından Kuran’i Kerim tilaveti okundu ve dualar edildi. Duanın ardında protokol üyelerinin katılımıyla kurdele kesildi ve katılımcılar yapılan köprüyü gezdiler. Tören katılımcılar onuruna verilen kokteyl ile sona erdi. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol