Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hiçbir Yarıştan Boş Dönmüyor

Yayınlanma Tarihi : 30.05.2024 08:17 Bu haber 73 defa okundu

Hataylı Master Yüzücü Kamil Köseoğlu, 830 sporcunun katıldığı uluslararası yarışmalarda, iki gümüş ve bir bronz madalya kazandı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Hiçbir Yarıştan Boş Dönmüyor

Ulusal ve uluslararası organizasyonlarda açık su ile havuzda serbest, kelebek, kurbağalama ve sırtüstü branşlarında birçok madalya kazanan Hataylı emekli sınıf öğretmeni Kamil Köseoğlu, her geçen gün başarılarına bir yenisini daha eklemeye devam ediyor.

Kamil Köseoğlu, son olarak 830 sporcunun katıldığı İtalya, Hollanda, Rusya, Ukrayna, Yunanistan’dan gelen sporcuların da iştirak ettiği “Aqua Challenge Açık deniz Masterler Yüzme Şampiyonasında derecelere girerek madalya kazanmayı başardı.

Masterler Yüzme Şampiyonasında başarısına bir yenisini daha ekleyen Kamil Köseoğlu’nun son yarıştaki dereceleri şöyle;

-5 kilometrelik yarışta 2.

-3 kilometrelik yarışta 2.

-1 kilometrelik yarışta da 3. oldu.

Kamil Köseoğlu, yaptığı gazetemize açıklamada, “Şu anda Hatay'ın en yaşlı yüzücüsü olarak çalışmalarıma devam diyorum. Türkiye başta olmak üzere İsveç, İtalya, Hollanda, Rusya, Kazakistan, Ukrayna ve Slovenya gibi dünyanın birçok ülkesindeki yarışlarda dereceler elde ettim. Açık su ve havuz yarışlarına katıldım. Ülkemizi ve ilimizi her yarışta temsil etmeye devam edeceğim” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol