Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hiçbir Aksaklığı Ve Ihmali Kabul Etmem

Yayınlanma Tarihi : 01.09.2023 19:53 Bu haber 165 defa okundu

Hatay Afet Koordinasyon Merkezinde Vali Mustafa Masatlı başkanlığında Millî Eğitim Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Hiçbir Aksaklığı Ve Ihmali Kabul Etmem

Toplantıya, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları ve ilgili kurum müdürleri de katıldı.

Toplantının ana gündemini, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı’na hazırlık çalışmaları oluşturdu. Önceden planlanan ve çalışmalarına başlanan eğitim-öğretime hazırlık süreçlerinin masaya yatırıldığı toplantıda en temelde bakım ve onarım çalışmaları devam eden 361 okulumuzun durumları ile ilgili değerlendirmeler yapıldı.

İlimizde bu yıl göreve başlayan ve hâlihazırda göreve devam eden öğretmenlerin barınma ihtiyaçlarının karşılanması ile ilgili hazırlanan detaylı planlamanın incelendiği ve hassasiyetle üzerinde durulan gündem maddesinin devamında;  okulların ve eğitim görülecek binaların içme suyu, kanalizasyon ve internet gibi altyapı problemlerinin çözülmesi, ilçeler bünyesinde yapılan okul ilişkilendirilmeleri, merkezi sınavlara katılacak olmaları nedeniyle 8. ve 12. sınıflarda uygun ortam sağlandığında tekli eğitimin yapılabilmesinin planlanması ve yapımına devam eden yeni okul inşaatlarının hassasiyetle takip edilmesi üzerine konuşuldu.

VALİ'DEN TÜM KURUMLARA TALİMAT

Vali, hiçbir aksaklık ve ihmalin kabul edilemez olacağına vurgu yaparak İlçe Kaymakamlarımız ile EDAŞ, HATSU, İŞKUR ve ilgili kurum yetkililerine, 11 Eylül 2023 tarihinde başlayacak olan yeni eğitim öğretim dönemi için hazır olunması gerektiği talimatını verdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol