Hatay Mahalli Haber
MENÜ

HGC İskenderun Temsilciliği Hizmete Girdi

Yayınlanma Tarihi : 27.11.2022 11:09 Bu haber 253 defa okundu

Hatay Gazeteciler Cemiyetinin İskenderun Temsilciliği yoğun bir katılım ile hizmete girdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
HGC İskenderun Temsilciliği Hizmete Girdi

Bölgemizin Değerli Gazetecilerinden biri olan Hatay Gazeteciler Cemiyetinin İskenderun Temsilcisi Işık Şener'in İmtiyaz Sahibi Olduğu Büyükşehir Gazetesinin 10. Yılı kokteyli ve Hatay Gazeteciler Cemiyeti İskenderun Temsilciliğinin açılışı gerçekleştirildi. HGC İskenderun Temsilciliği Hizmete Girdi

Yoğun katılımın yaşandığı açılışa Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İYİ Parti Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin, HGC Başkanı Nihat Mazmanoğlu, İTSO Başkanı Levent Yılmaz, siyasi parti temsilcileri, dernek üyeleri ve çok sayıda davetli katılım gösterdi.HGC İskenderun Temsilciliği Hizmete Girdi

BASIN MENSUPLARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM

Programda konuşma yapan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş: “Hatay Gazeteciler Cemiyeti İskenderun temsilcisi Işık Şener’in imtiyaz sahibi olduğu Büyükşehir Gazetesi’nin 10’ncu yılı ve aynı zamanda HGC İskenderun temsilciliğini kutluyorum. Görevlerini büyük bir fedakârlık ile yerine getiren kıymetli basın mensuplarına başarılar diliyorum” dedi.

HATAY’A VE İSKENDERUN’A HAYIRLI OLSUN

Gece’de söz alan İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ise gerçekleşen atamanın hem Hatay hem de İskenderun için önemli olduğunu vurgularken, 10’ncu yılını kutlanan Büyükşehir Gazetesi’ne yayın hayatında başarı dileklerinde bulundu. 

IŞIK ŞENER’E GÜVENİMİZ TAM

Cemiyet olarak Işık Şener’e güvenlerinin tam olduğunu söyleyen Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nihat Mazmanoğlu: “Büyükşehir Gazetesinin 10. Yılı kutlu olsun ve aynı zamanda cemiyetimizin İskenderun temsilciliği hayırlı olsun. Işık Şener geçmişi başarılarla dolu çalışkan ve genç bir meslektaşımızdır, cemiyetimizi İskenderun’da en iyi şekilde temsil edeceğinden yana şüphemiz yoktur. Cemiyet olarak burada 6 yılı aşkın süredir temsilciliğimiz bulunmaktadır ve inşallah bizim dönemimizde de devam edecektir. Bundan önceki temsilcilerimize de teşekkür etmek istiyorum, tekrardan cemiyetimizin hayırlara vesile olmasını dilerken 10. Yılını kutlayan Büyükşehir Gazetesi’ne de yayın hayatında başarılar dilerim” dedi.

ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ

Ev sahibi olarak kürsüye çıkan, günün anlam ve önemi için konuşan Işık Şener: “Büyükşehir Gazetesi olarak 10 yılı aşkın süredir yayın hayatımızı sürdürmenin gururunu mutluluğunu yaşıyorum. Hiçbir zaman etik kurallar dışına çıkmadan ilimiz ilçemiz adına eksik veya fazla gördüklerimizi okurlarımıza iletmeye çalıştık. Zaman zaman ters düştüğümüz büyüklerimiz de oldu ama bizim asıl amacımız bölgemizin huzuru ve hizmet alması içindir. HGC ve Büyükşehir Gazetesi olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz”  dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol