Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Her Gün Kesinti Olur Mu? Yeter Artık!

Yayınlanma Tarihi : 02.02.2023 23:24 Bu haber 290 defa okundu

Antakya’ya bağlı Altınçay Mahallesi 121. Sokak’ta her gün yaşanan plansız elektrik kesintileri vatandaşların tepkisine neden oluyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Her Gün Kesinti Olur Mu? Yeter Artık!

Çevre sakinleri gazetemiz haber merkezine yaptığı şikâyette, “Defalarca ilgili kuruluşa şikayetimizi bildirmemize rağmen sokağımızda abartısız her gün kesinti yaşıyoruz. Elektrik kesintilerinin önceden hiçbir duyurusu yapılmıyor, tamamen plansız, programsız kesintiler. Hangi çağda yaşıyoruz, bu rezalete artık birileri son versin. Özellikle kış mevsiminde yapılan kesintiler, soğuk havada oturmamıza, hastalanmamıza sebebiyet veriyor. Küçük çocuğu, yaşlısı olanlar var. Bu kadar düşüncesizlik ve sorumsuzluk olabilir mi?” diye tepki gösterdiler.

Altınçay Mahallesi 121. Sokak’ta yaşanan düzensiz elektrik kesintilerinin sona ermesini isteyen vatandaşlar, “Evimizdeki elektronik cihazlarımızda zarar görüyor. Her gün kesinti olabilir mi? Yeter artık! Eğer sorunumuza yine çözüm bulunmaz ise ilgili kuruluşu mahalle halkı olarak hem Cimer’e şikâyet edeceğiz, hem de konuyu yargıya taşıyacağız” dediler.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol