Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Her Daim Mahallemin Hizmetinde Olacağım

Yayınlanma Tarihi : 02.04.2024 20:17 Bu haber 107 defa okundu

Antakya Güllübahçe Muhtarlığına tekrar seçilen Rafet Yavrum, geçen dönem olduğu gibi yeni dönemde de her daim mahalle halkının hizmetinde olacağını söyledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Her Daim Mahallemin Hizmetinde Olacağım

Yeniden Güllübahçe muhtarı olan Rafet Yavrum, demokratik bir ortamda gerçekleşen seçimde kendisini tekrar muhtarlığa seçen mahalle sakinlerine teşekkür ettiğini belirtti.

Muhtar Rafet Yavrum, yayınladığı teşekkür mesajında, şunları söyledi:

"Yapılan seçimde Güllübahçe Mahallesindeki insanımın teveccühünü tekrar kazanmış oldum. Bana oy veren, vermeyen herkese şükranlarımı sunuyorum.

6 Şubat depremlerinde en çok yıkımın yaşandığı Güllübahçe Mahallesi'nin tekrar ayağa kalkması için mülki amirlerimizle sürekli istişare içerisinde olacağım. Kültürel ve tarihi varlıklarımızın korunması konusunda yapılacak çalışmaların takipçisi olacağım. Yeni dönemde mahallemizde yapılacak çok iş var, öncelikle insanlarımızın evlerine dönmesi ve barınacak sorunlarının ortadan kallkması gerekiyor. İnşallah yeni dönemde bütün bu sorunların çözülmesi konusunda gerekli adımlar atılır, ben de her daim yanlarında olacağım ve sorunların çözümü için gayret edeceğim. Her daim mahalle halkının hizmetinde olacağım.

Mahalle halkımın bana duymuş olduğu güvene layık olmak, ayırım yapmadan en iyi hizmeti sunmak için elimden gelen bütün gayreti sarfedeceğim. Huzur dolu bir mahallede,  el ele, gönül gönüle yaşamak dileğiyle. Saygılarımla..."

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol