Hatay Mahalli Haber
MENÜ

HEMŞEHRİLERİMİZİN VERDİĞİ GÖREVİ BAŞTACI ETTİK

Yayınlanma Tarihi : 15.02.2016 00:00 Bu haber 881 defa okundu

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Büyükşehir Gönüllü Çalışma Grubu'nun Samandağ Temsilcisi Semira Hocaoğlu Okur'un Samandağ'da özel bir işletmede düzenlediği toplantıya katıldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
HEMŞEHRİLERİMİZİN VERDİĞİ GÖREVİ BAŞTACI ETTİK

Başkan Savaş'ın hemşehrileriyle hep bir arada olması ve sorunları birebir dinleyerek istişarelerle çözümler üretme anlayışı kapsamında gerçekleştirilen toplantıya, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Hatay Milletvekilleri Hilmi Yarayıcı ve Serkan Topal, CHP İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, CHP Antakya İlçe Başkanı Ramiz Parlar, Sivil Toplum Kuruluşu(STK) temsilcileri ve oda başkanları, muhtarlar ile çok sayıda Samandağlı vatandaş katılım gösterdi.

AİLENİZİ VE DOSTLARINIZI ÖNEMSEYİN 

Gerçekleşen toplantıda hemşehrileriyle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Savaş, "Öncelikle bu anlamlı günde bizleri bir araya getiren Semire hanıma teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz bugün 14 Şubat Sevgililer Günü. Erkeklere söylüyorum, hanımlara sevginizi hissettireceksiniz, hissettirmezseniz evde bereket olmaz. Ben de duygularımı fazla belli etmem ama sabah anneme de eşime de çiçek verip, onların hayır dualarını alıp öyle geldim. Bizim sizden ricamız bugüne sadece iki aşık gözünden bakmayın, evladınızı, annenizi, eşinizi, dostunuzu da bu anlamlı gün gibi her gün önemseyin" şeklinde konuştu.

MAÇA İYİ HAZIRLANACAĞIZ

Konuşmasına devam eden Başkan Savaş, "Biz önce birbirimiz seveceğiz, kucaklaşacağız. Her türlü çalışmaya rağmen bu sene biz rotamızı çizdik ve daha hızlı çalışacağız. Hemşehrilerimiz bize hizmet yap diyerek görev verdi, biz de baştacı diyerek yaptık ve yapıyoruz. Herkes her şeyi biliyor ama seçim zamanı birbirimize sarılamıyoruz ve kucaklaşamıyoruz. Böyle olunca da seçimi kaybediyoruz. Aynı aile içerisinde herkes birbirinin ayağını çekerse o toplum yükselemez. Biz birbirimizin ayağını çekmeyelim. Başarı için önce birbirimizi seveceğiz, sonra bir plan proje yapacağız sonra da bir hedef koyacağız. Bu üçünü yapamayan toplumlar başarılı olamaz. İktidar sorunu varsa muhalefet sorunu vardır. Sağlam bir muhalefet varsa o iktidar kalmaz. Çünkü muhalefet onu yener. Biz muhalefetteysek görevimizi iyi yapacağız, maça iyi hazırlanacağız" ifadelerini kullandı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol