Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hedefimiz Play Off a çıkmak

Yayınlanma Tarihi : 07.02.2017 00:00 Bu haber 713 defa okundu

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatayspor’un hedefine doğru iyi bir şekilde gittiğini söyledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Hedefimiz Play Off a çıkmak

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, dün Hatayspor tesislerinde bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Hatayspor Kulüp Başkanı Serdar Güven, Hatayspor Genel Koordinatör Gökhan Zan, Teknik Direktör İlhan Palut, Hatayspor Yöneticileri Aydın Toksöz, Emir Kavvasoğlu, Sabit Karadeniz, Cengiz Özcan ve Rufail İğne hazır bulundu.

SAVAŞ: TESİSLERİ BAŞTAN SONA YENİLETTİK

Toplantıda konuşan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş, Eğitim ve Spor’a destek veren Türkiye’den bizden başka büyükşehir Belediyesinin olmadığını belirterek, “Hatayspor 14 milyonluk borcunun bir yıl içerisinde 9 milyonluk kısmını ödedik. Bu kadar borca rağmen takımımız yine Play-Off oynatmak kolay değildir. Hatayspor tesisleri bizim olmamasına rağmen tesisleri baştan sona yenilettik” dedi.

HATAY’A İKİNCİ LİG YAKIŞMIYOR

Bu yılki hedefimiz Play-Off çıkmak ve buradan şampiyon olmak olduğuna dikkat çeken Başkan Savaş, “Bu yıl olmaz ise ileriki yıl iddialı bir takım kuracağız. Hatay’a ikinci lig yakışmıyor. Şuan ayaklarımız yere basıyor. Plan ve proje yapacağız ve şampiyonluğa oynayacağız” dedi.

İLHAN HOCA’YA GÜVENİYORUZ

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatayspor Teknik Direktörlük görevine getirilen İlhan Palut’a güvendiklerini söyledi.

İlhan Palut’un taş olsun baş yarsın diyen Başkan Savaş, “İlhan hoca fırsatı iyi değerlendireceğine inanıyorum. İlhan hocanın sayesinde inşallah PTT 1. Lige çıkarız” ifadesinde bulundu. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol