Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hedefimiz Ilk 10

Yayınlanma Tarihi : 29.11.2022 22:22 Bu haber 198 defa okundu

Spor Toto Süper Lig ’de Teknik Direktör Volkan Demirel yönetiminde 14 puanla 14. sırada bulunan Hatayspor, Dünya Kupası dolayısı ile verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyor. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Hedefimiz Ilk 10

Osman Çalgın Tesisleri’nde 10 gün idman yapacak olan bordo-beyazlı ekip, daha sonra Antalya’da 10 günlük kamp programı uygulayacak. Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş son 7 haftayı başarılı bir şekilde geçirdiklerini belirterek, devre arasında transfer sinyali de verdi. Başkan Savaş, teknik direktör Volkan Demirel ile görüşeceklerini ve orta sahaya ve savunmaya takviye yapacaklarını söyledi. 

Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş devre arasında daha verimli bir Hatayspor oluşturacaklarını belirterek, "Hatayspor, verilen arayı çok iyi değerlendirecek. Önce burada 10 gün çalışacaklar, daha sonra Antalya’da 10 günlük kampa gidecekler. Hocamız ekibi ile birlikte çalışıyor. Devre arasında daha verimli bir Hatayspor oluşturmaya çalışacağız. Gidişatımızda belki ilk 6 haftamız kötüydü ama biz ilk 6 haftanın her maçında Hatayspor’un ligde kalacağını, ilk 10 içerisinde kalacağını söylemiştik. İlk 6 haftadan sonraki 7 haftaya baktığımızda 7 maçın 4’ünü almışız, birinde berabere kalmışız. Son 7 maçı kıyasladığınızda Fenerbahçe ’den sonra ikinci takımız, gerçekten başarılı bir tablo var. Bizim Volkan hoca ‘ben gelince başkanımız arkasına yaslansın, maçı seyretsin’ demişti. Bende ona takılıyorum ‘daha arkama yaslanarak maç izlettirmedin bana’ diyorum. O da ‘mili maç arasından sonra seyrettireceğim’ dedi. İnşallah takımımızı o hale gelince, biz ilk 10’da bitirmek hedefledik" şeklinde konuştu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol