Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hedef; Sağlık Alanında Daha Kaliteli Hizmet Sunmak

Yayınlanma Tarihi : 10.02.2026 06:53 Bu haber 199 defa okundu

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Hatay Temsilcisi Mithat Kalaycıoğlu ve beraberindeki heyet, Defne Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Hedef; Sağlık Alanında Daha Kaliteli Hizmet Sunmak

Ziyarette Kalaycıoğlu’na, Kurtuluş Gazetesi İmtiyaz Sahibi Metin Dingil ile Hatay Söz Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Talip Köleoğlu eşlik etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Defne Devlet Hastanesi Müdür Yardımcıları Mesut Çam ve Sercan Açıkyol da hazır bulundu.Hedef; Sağlık Alanında Daha Kaliteli Hizmet Sunmak

Ziyaret sırasında konuşan Mithat Kalaycıoğlu, “Asrın felaketi sonrasında yalnızca iki ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak depremzede vatandaşlara sağlık hizmeti sunmaya başlayan ve bu hizmetleriyle kamuoyunun takdirini kazanan Defne Devlet Hastanesi’ne geçtiğimiz günlerde başhekim olarak atanan Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu’na yeni görevinde başarılar dilemek üzere ziyaretimizi gerçekleştirdik. Misafirperverliğinden dolayı kendisine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Başhekim Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sağlık alanında daha kaliteli, etkin ve sürdürülebilir hizmet sunmak için tüm ekip olarak özveriyle çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Ziyaretin sonunda TGC Hatay Temsilcisi Mithat Kalaycıoğlu, Defne Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu’na günün anısına “Hatay Halk Bilimi” adlı kitabı takdim etti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol