Hatay Mahalli Haber
MENÜ

HBB’DEN ENGELLİLERE PROJE

Yayınlanma Tarihi : 03.09.2016 00:00 Bu haber 713 defa okundu

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin engelli bireylerin toplumsal hayata katılması ve günlük hayatta karşılaştıkları zorlukları aşması adına ihtiyaç sahibi vatandaşları akülü ve manuel engelli sandalyeleri ile buluşturuyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
HBB’DEN ENGELLİLERE PROJE

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş hayata geçirdiği ‘Engelliler Sokağa’ projesi ile engelli hemşehrilerinin toplumsal hayatta daha aktif olmalarına ve sosyal hayatta hak ettikleri değeri görmelerine vesile oluyor.

Başkan Savaş’ın "Engelsiz Hayat, Engelsiz Hatay" sloganı ile yola çıkan HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Engelliler Şube Müdürlüğü, il genelinde sürdürdüğü çalışmalarla engelli vatandaşların yüzünü güldürüyor.

AKÜLÜ SANDALYE HEDİYE EDİLDİ

HBB ekiplerinin engelli vatandaşlara yönelik gerçekleştirdiği çalışmalar büyük mutluluklara vesile oluyor. Engelli vatandaşlara pozitif ayrımcılık ilkesi çerçevesinde insan odaklı sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden Hatay Büyükşehir Belediyesi, son olarak Antakya, Arsuz, Yayladağı, Samandağ ve Altınözü ilçelerindeki engelli vatandaşlara akülü sandalye hediye etti.

Akülü sandalyelerine kavuşan vatandaşlar, engelli kardeşlerinin hayatını kolaylaştırmak için 15 ilçede sürdürülen ‘Engelliler Sokağa’ projesiyle kendilerine yardım elini uzatan Başkan Savaş’a HBB ekipleri aracılığıyla teşekkürlerini iletti.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol