Hatay Mahalli Haber
MENÜ

HBB Tiyatrosu EXPO 2016’da sahne aldı

Yayınlanma Tarihi : 09.08.2016 00:00 Bu haber 833 defa okundu

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Şehir Tiyatrosu, FIFA Dünya Kupası ve Olimpiyat Oyunlarından sonra dünyada ekonomik ve kültürel etki yaratan üçüncü en büyük organizasyon olan ve bu yıl ülkemizde “Çiçek ve Çocuk” temasıyla düzenlenen EXPO 2016 Antalya’da sanat rüzgarı estirdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
 HBB Tiyatrosu EXPO 2016’da sahne aldı

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın öncülüğünde kurulan ve kurulduğu günden bu yana hazırladığı birbirinden nitelikli oyunları 7’den 70’e tüm sanatseverlerle buluşturan HBB Şehir Tiyatrosu, EXPO 2016 Antalya’ya sahnelediği birbirinden güzel oyunlarla renk kattı.

MİNİKLER, HBB ŞEHİR TİYATROSU İLE KEYİFLENDİ

Başkan Savaş’ın Hatay’ın tanıtımına katkı sağlamak amacıyla EXPO 2016 fuarında ziyaretçilerin beğenisine sunduğu Medeniyetler Korosu ve Hatay’ın özel projelerinin tanıtıldığı “HATAY” evinde çocukların karşısına çıkan HBB Şehir Tiyatrosu, büyük ilgi topladı. EXPO 2016 Büyük Korteji’ne katılan HBB Şehir Tiyatrosu, miniklere yönelik birbirinden renkli gösterileriyle büyükten küçüğe herkesin gönlünde taht kurdu.

GÖSTERİLERE MİNİKLERDEN TAM NOT

HBB Şehir Tiyatrosu, sahipleri tarafından yaşlı oldukları için artık işe yaramayacakları düşüncesiyle sokağa atılan hayvanların, orkestra kurup Bremen’e gitme hayallerini konu alan “ Bremen Mızıkacıları” adlı çocuk oyununu çocuklarla buluşturdu. Ardından sahnelenen çocuk şenliği ile renkli anlara imza atan Şehir Tiyatrosu, çocuklara Hatay’ı hafızalarına kazıyacakları mutlu bir gün yaşattı.

 

 

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol