Hatay Mahalli Haber
MENÜ

HBB özel Kalem Müdürü Emin Çeker'den "yalan Iddialara" Suç Duyurusu

Yayınlanma Tarihi : 30.03.2024 22:45 Bu haber 154 defa okundu

Hatay Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Emin Çeker, sosyal medya yoluyla; "Halkı Yanıltıcı Bilgiyi Alenen Yayma, Dezenformasyon, Hakaret ve İftirada” bulundukları gerekçesiyle bazı sosyal medya hesaplarının yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulunarak cezalandırılmalarını istedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
HBB özel Kalem Müdürü Emin Çeker'den

Hatay Cumhuriyet Başsavcılığına 2024/7542 soruşturma numarası ile başvuran Çeker, başta H. B. ve A. G. olmak üzere, “Kamu kaynaklarını kullanarak” lüks evler yaptırdığı, ağaç kestiği, yeni yollar açtığı, maliyetli duvarlar ördürdüğü” gibi idiiaları yalanladı.HBB özel Kalem Müdürü Emin Çeker'den

Çeker, Savcılığa verdiği dilekçesinde, deprem nedeniyle evlerinin kullanılamaz hale geldiğini, bu nedenle demir profil ve biriket ile ailelerinin barınması için çalışma arkadaşları ile birlikte birkaç konut yapmaya çalıştıklarını belirterek; "Şüphelilerin geçmiş paylaşımları incelendiğinde sürekli belediye işlerini ve çalışanlarını yıpratmak üzere sistematik şekilde yalan paylaşım yaptıkları görülmektedir.HBB özel Kalem Müdürü Emin Çeker'den

Paylaşımlardaki iddialar tamamen asılsızdır. Eve giden gizli bir yol açıldığı gibi komik iddialarda dahi bulunulmuştur. Tamamı yalandır, iftiradır, kişilik haklarıma hakarettir. Şüpheliler bu eylemlerini sosyal meyda aracılığıyla yapmıştır” dedi.

19 yıllık devlet memuru olan Çeker ve paylaşımlarda adları geçenler Savcılığa verdikleri dilekçede, konuya ilişkin tüm belgeleri de ek olarak sundu.

Belgeler arsında, yol açılmadığına ilişkin uydu fotoğrafları, konut yapan firmanın bilgileri ile sözleşmeleri, örülen duvar vb işlerin faturaları, banka dekontları, tapu gibi birçok evrak yer aldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol