Hatay Mahalli Haber
MENÜ

HBB Melekgaziyi voleybolda 3-1 yendi

Yayınlanma Tarihi : 17.02.2016 00:00 Bu haber 883 defa okundu

Hatay Büyükşehir voleybol takımı Kayseri Melikgaziyi  3-1 yendi.

Paylaş Paylaş Paylaş
HBB Melekgaziyi voleybolda 3-1 yendi

 

Türkiye Voleybol İkinci Ligi Erkekler B Grubu’nda başarılı bir sezon geçirerek zirve mücadelesini sürdüren Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Spor Kulübü Erkek Voleybol Takımı, 17 Şubat Çarşamba günü, Melikgazi Belediyespor ile Antakya Kapalı Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi.

HBB Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven’in de tribünden izleyerek desteklediği HBB’li voleybolcular karşılaşmaya Burak, Sasha, Hüseyin, Celil, Ali Candan, Recep ilk altısı ve libero Mustafa ile başladı.

Maçın başından itibaren büyük mücadeleye sahne olan karşılaşmayı 3-1 kazanarak ikinci sıradaki yerini korumayı başaran Hatay temsilcisi, zirve iddiasında ne kadar kararlı olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

İLK 2 SETİ ALAN HATAY TEMSİLCİSİ, 3. SETİ KAYBEDİNCE MAÇIN KADERİ 4.SETTE ÇİZİLDİ

İki takımın da karşılıklı sayılar üreterek başladığı maçın ilk setinde üstün olan taraf olan ev sahibi Hatay temsilcisi, karşılaşmanın ilk setinde Hüseyin ve Sasha’nın etkili oyunuyla skor üretti.

Teknik molalara 8-5 ve 16-13 önde giren Hataylı voleybolcular, molalar sonrası üstünlüğünü devam ettirdi ve ilk seti 25-23 kazanarak 1-0 öne geçti. İkinci sette de pasör Celil’in üretken hücum oyunlarıyla sayılar bulan Hatay ekibi, ilk sette olduğu gibi bu sette de teknik molalara 8-5 ve 16-13 önde girdi. Setin son bölümünü de iyi oynayan Hataylı voleybolcular, ikinci seti 25-19 kazanarak setlerde durumu 2-0’a getirdi.

21. HAFTAYI KAYIPSIZ ATLATAN HBB, YOLUNA EMİN ADIMLARLA DEVAM EDİYOR

Karşılaşmanın üçüncü setinde istediği oyunu sahaya yansıtamayan Hatay ekibi, seti 28-26 kaybetti ve böylece setlerde durum 2-1 oldu. Dördünce sette daha diri bir görüntü çizen ve rakibine nefes aldırmayan HBB, Eren’in etkili servisleri ile Ali Candan ve Sasha’nın smaç sayılarıyla skor üretti ve seti 25-16, maçı da 3-1 kazanarak 21’inci haftayı kayıpsız atlattı.

 

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol