Hatay Mahalli Haber
MENÜ

HBB kültürel ve sanatsal aktiviteler e devam

Yayınlanma Tarihi : 22.02.2016 00:00 Bu haber 944 defa okundu

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ŞEHİR TİYATROSU, SOSYAL YÖNÜ GÜÇLÜ BİR TOPLUM İÇİN YİNE SAHNEDE

Paylaş Paylaş Paylaş
HBB kültürel ve sanatsal aktiviteler e devam

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), il genelindeki kültürel ve sanatsal aktivitelerle vatandaşlara sosyal belediyeciliğin nimetlerini sunma çalışmalarına önem veriyor.

HBB Şehir Tiyatrosu’nun il genelindeki aktif çalışmalarıyla gerçekleştirilen aktiviteler vatandaşların beğenisine sunularak sosyal yönü güçlü bir toplum oluşturma yolunda önemli adımlar atılıyor.

KELOĞLAN OYUNU İLE TOPLUMDA ÖRNEK TEŞKİL EDEN DAVRANIŞLAR AŞILANDI

HBB Şehir Tiyatrosu’nun bu anlamda çocuklara yönelik gerçekleştirdiği son etkinlik, Keloğlan adlı çocuk oyununu sahneye taşımak oldu.

Başarılı sanatçı Atilla Yaprak’ın yazıp yönettiği; İyiliğin, dostluğun, yardımlaşmanın ve dayanışmanın öneminin anlatıldığı Keloğlan oyunu, tiyatroyu merak edinmiş taze zihinlerin ve velilerin büyük ilgisiyle sahnelendi.

Yoğun katılımla gerçekleşen tiyatro gösteriminde, çocukların eğlenerek öğrendiği ve toplumsal hayatta örnek teşkil eden davranışların tiyatro yoluyla aşılandığı oyunda, HBB Şehir Tiyatrosu’nun başarılı sanatçıları büyük alkış aldı.

HBB ŞEHİR TİYATROSU, VATANDAŞI SANATLA BULUŞTURAN HATAY’IN BİR DEĞERİ HALİNE GELDİ

İl genelinde bu tür önemli çalışmalara devam ederek topluma sanat yoluyla önemli değerler kazandıran HBB Şehir Tiyatrosu, ortaya koyduğu sahne performanslarıyla hem çocukların hem de yetişkinlerin nazarında sanatı vatandaşla buluşturan Hatay’ın önemli bir değeri haline geldi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol