Hatay Mahalli Haber
MENÜ

HBB Ekipleri Il Genelinde Dilencilere Geçit Vermiyor

Yayınlanma Tarihi : 06.08.2025 05:37 Bu haber 286 defa okundu

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), para toplayabilmek için vatandaşın manevi duygularını istismar eden dilencilere karşı il genelinde denetimlerini sürdürüyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
HBB Ekipleri Il Genelinde Dilencilere Geçit Vermiyor

HBB Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak, kent genelinde toplumsal hayatı düzenlemek amacıyla 15 ilçede denetimlerine devam ediyor. HBB Ekipleri Il Genelinde Dilencilere Geçit Vermiyor

Zabıta Dairesi ekipleri bu kapsamda çocukları dilenciliğe alet ederek istismar eden dilencilere yönelik denetimler gerçekleştirdi. Yapılan kontrollerde vatandaşların dini ve vicdani duygularını istismar etmek amacıyla çocukları dilenciliğe alet eden ve çok sayıda suç kaydı olduğu tespit edilen şahıslara cezai işlem uyguladı. 

Zabıta yetkilileri, çocukların güvenliği ve üstün yararı için Hatay İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubeye teslim edildiğini belirterek,  denetimlerine devam edeceklerini ifade etti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol