Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hatayspor'da Altyapı Sezonu Açtı

Yayınlanma Tarihi : 15.10.2023 23:20 Bu haber 316 defa okundu

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, spora ve sporcuya verdiği önemi bir kez daha gösterdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Hatayspor'da Altyapı Sezonu Açtı

Atakaş Hatayspor’un altyapı sezon açılışına katılan Başkan Savaş, Hatayspor’un yalnız bugününü değil, geleceğini de sağlam temeller üzerine inşa ettiklerini söyledi.Hatayspor'da Altyapı Sezonu Açtı

Savaş, Baba Kerim Esentepe Semt Sahasında gerçekleştirilen altyapı sezon açılışında yaptığı konuşmada; “Atakaş Hatayspor Altyapı Sorumlumuz Mithat Baklacı, teknik ekibimize ve sporcularımıza başarılar diliyorum.Hatayspor'da Altyapı Sezonu Açtı

Geleceğin parlak sporcuları; azminizi ve heyecanınızı hep koruyun. Bizler her daim elimizden gelen desteği sağlayacağız” dedi.

BAKLACI: HEM HATAYSPOR'A HEM TÜRK FUTBOLUNA YETENEKLİ OYUNCULAR KAZANDIRACAĞIZ

Alt Yapıdan Sorumlu Yönetici Mithat Baklacı da, "Asrın felaketi nedeniyle ara verdiğimiz altyapı çalışmalarına kaldığımız yerden daha güçlü bir şekilde başlayacağız. Yeni dönemde Burak Aydın hocamız ve ekibi görev alacak. Amacımız hem Hatayspor'umuza hem de Türk futboluna yetenekli oyuncular kazandırmaktır, yeni sezon camiamıza hayırlı olsun" diye konuştu.

Konuşmaların ardından teknik ekip sezon açılışına katılan davetlilere tanıştırıldı ve günün ilk antremanı gerçekleştirildi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol