Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hatayspor’a Paşa engeli 0-0

Yayınlanma Tarihi : 14.02.2016 00:00 Bu haber 915 defa okundu

Son haftalarda topladığı puanlarla taraftarını yeniden heyecanlandıran Hatayspor, Bayrampaşaspor önünde beklenen mücadeleyi gösteremedi..

Paylaş Paylaş Paylaş
Hatayspor’a Paşa engeli 0-0

Hatayspor’a ‘Paşa’ engeli 0-0

 

STAD: Atatürk

HAKEMLER: Eser Birinci **, Recep Yıldırım **, Nureddin Dinçer Demir **

HATAYSPOR: Mücahit ***, Mithat **, Ahmet * (Dk.76 Alican *), Emrah *, İzzet **, Mesut **, Tolga ***, Süleyman ** (Dk.69 Emin **), Serdar ** (Dk.65 Eren *), Soner ***, Semih ***

BAYRAMPAŞA: Ziya **, Sinan ** (Dk.78 Melik *), Muhittin ***, Bülent *** (Dk.79 Kerem *), İlker **, Mehmet **, Süleyman **, Berat ***, Zekeriya **, Ufuk ** (Dk.87 Recep *), Feridun ***

GOL: Yok

SARI KARTLAR: Süleyman (Hatayspor), Mehmet (Bayrampaşa)

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta kümede kalma mücadelesi veren Hatayspor, kendi saha ve seyircisi önünde Bayrampaşa ile 0-0 golsüz berabere kaldı.

Son 3 maçta topladığı puanlar ile dikkati çeken ve Bayrampaspor karşısına da mutlak ‘galibiyet’ parolasıyla hazırlanan Bordo-Beyazlıların hesabı bu kez tutmadı. Kümede kalma mücadelesi yolundaki rakibi karşısında beklenenin altında mücadele gösteren Hatayspor, rakip savunmayı bir türlü aşamadı ve sahasında çok önemli iki puan kaybetti.

BAŞKAN SAVAŞ UZUN BİR ARADAN SONRA MAÇA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, uzun bir aradan sonra dün Bayrampaşaspor maçını izlemek üzere protokol tribününde yerini aldı.

Cumartesi günü de tesisleri ziyaret eden Başkan Savaş, oyunculara başarılar dileyerek, moral vermişti.

Başkan Savaş’ın yanı sıra ATSO Başkanı Hikmet Çinçin de karşılaşmayı izleyenler arasındaydı.

TARAFTAR DESTEK VERDİ

Bu arada Bayrampaşaspor maçını bine yakın taraftar izlerken, takımlarına da büyük destek verdiler.

Bordo-Beyazlı taraftarlar 90 dakika takımları lehine tezahürat yaparken, 12. Adam olarak görevlerini yerine getirdiler.

HATAYSPOR İYİ BAŞLADI, SONUNU GETİREMEDİ

Maça hızlı başlayan Bordo-Beyazlılar, henüz maçın 5. dakikasında Tolga’nın derinleme pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Ahmet Güven, topu kalecinin üzerine vurunca mutlak gol kaçtı.

8. dakikada bu kez Süleyman-Emrah verkaçında yine topla buluşan Ahmet Güven, topa kötü vurdu, mutlak bir gol daha kaçtı.

Bu dakikalardan sonra oyundan düşen Hatayspor, istediği oyunu sergileyemedi ve devre 0-0 golsüz sona erdi.

İKİNCİ 45 DAKİKAYA KONUK EKİP İYİ BAŞLADI

Maçın ikinci yarısına iyi başlayan ekip ise bu kez konuk Bayrampaşa oldu. Hatayspor’dan daha iyi top çeviren ve baskı kurmaya çalışan konuk ekibin ani gelişen ataklarını savunmamız ve kaleci Mücahit başarıyla önledi.

75. dakikadan itibaren yeniden canlanan ve ataklarını sıklaştıran Bordo-Beyazlılar, rakip kalede baskı kurmaya çalıştı. Tolga’nın uzaktan attığı şut kaleci Ziya da kalırken, yine aynı dakikalarda Mithat’ın ceza sahası içerisinden vurduğu sert şut kalenin üstünden auta çıktı.

HAKEM PENALTIYI ‘ES’ GEÇTİ

Maçın son dakikalarına doğru Tolga’nın ceza sahası içerisine ortaladığı topu eliyle yönünü değiştiren Bayrampaşaspor’dan Muhittin pozisyonuna yakın olmasına ‘oynayın’ işareti veren maçın orta hakemi tribünlerden büyük tepki aldı.

Yine son dakikada Semih’in kale içerisine ortaladığı topa, altı pasta dokunamayan Emrah, önemli bir pozisyonu harcadı.

Maçta başka pozisyon olmayınca karşılaşma 0-0 golsüz sona erdi.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol