Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hatayspor Ilk Yenilgisini Kadıköy’de Aldı: 4-2

Yayınlanma Tarihi : 23.10.2023 20:17 Bu haber 158 defa okundu

Trendyol Süper Lig 9’uncu hafta maçında Fenerbahçe deplasmanına çıkan Atakaş Hatayspor rakibine diş geçiremedi ve bu sezonun ilk mağlubiyetini aldı. Lige çok iyi başlayan Fenerbahçe ise Hatayspor engelini de aşarak 9’da 9 yaptı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Hatayspor Ilk Yenilgisini Kadıköy’de Aldı: 4-2

Maçtaki ilk gol 7’nci dakikada Sebastian Szymanski’den geldi. Bright Osayi-Samuel 15’te farkı 2’ye çıkardı. Ev sahibi ekip 39’da Edin Dzeko’nun golüyle soyunma odasına 3-0 önde girdi.

İkinci yarıda ilk yarıdaki silik görüntüsünde bir nebze olsun uzaklaşan Bordo-Beyazlılar 55’inci dakikada Faouzi Ghoulam’ın attığı harika frikik golüyle farkı 2’ye indirdi.

Bu golden sadece 8 dakika sonra bu kez İrfan Can Kahveci serbest vuruştan ağları havalandırarak farkı yeniden 3’e çıkardı.

Maçın son saniyelerinde sahneye Rayane Aabid çıktı. Uzun zamandır kadroya giremeyen tecrübeli orta saha oyuncusu harika bir golle ağları sarsarak maçın skorunu tayin etti.

Bu sonuçla beraber Hatayspor ligdeki ilk yenilgisini alırken Fenerbahçe ise 9’uncu haftayı da kayıpsız atlattı. Puanını 27’ye çıkaran Fenerbahçe önümüzdeki hafta Pendikspor’a konuk olacak. 14 puanda kalan Hatayspor ise önümüzdeki hafta Mersin’de Kayserispor’la karşı karşıya gelecek

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol