Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hatayspor Benim Kırmızı çizgim!

Yayınlanma Tarihi : 14.12.2023 13:34 Bu haber 136 defa okundu

Ankaraspor teknik direktörü Bayram Toysal, büyük gururla formasını giydiği ve teknik adam olarak görev yaptığı Hatayspor'un her zaman kırmızı çizgisi olduğunu söyledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Hatayspor Benim Kırmızı çizgim!

Genç teknik adam duygularına hakim olamadığı canlı yayında, gözyaşlarını tutamadı.

Bayram Toysal, HRT'de Ömer Cihangir'in moderatörlüğünü yaptığı 'Spor Saati' programnda Hataylıları Hatayspor'a destek olmaya çağırdı.

Ankaraspor'da huzurlu ve mutlu olduğunun altını çizen Bayram Toysal, "Çok değerli Başkanım Mehmet Emin Katipoğlu ve yönetim kurulumuz, her zaman takımımızın yanında. Genç ve yetenekli bir takımımız var. En iyisini yapmaya çalışıyoruz, Ankaraspor'u layık olduğu yere getirmek en büyük hedefimiz" dedi.

Hatayspor Teknik direktörü Volkan Demirel'e büyük saygı duyduğunu ifade eden Ankaraspor teknik direktörü Bayram Toysal, "Depremi yaşamış bir şehrin umudu olmak o insanlara moral vermek, toparlamak çok önemlidir. En zor dönemde takımı toparlayan ve lige katılmasını sağlayan Volkan hocama emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Takımın lige katılmış olması bile başarıdır. Şu anda zor süreçten geçebilerler ama bu başırısızlık olarak algılanmamalıdır. Takımın konaklama ve idman yeri için sürekli yer değiştirmesi bile takımın performansını etkiler. Buna rağmen bulunduğu yer çokta kötü değil" diye konuştu.

LÜTFÜ SAVAŞ HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ BU SÜREÇTE DE TAKIMIN YANINDA OLACAKTIR

Bayram Toysal, iki dönem büyük onur ve gururla görev yaptığı Hatayspor'da her zaman büyük desteğini gördüğü Kulübün Onursal Başkanı Lütfü Savaş'ın yeni bu süreçte takımdan desteğini esirgemeyeceğini belirterek, "Sevgili başkanım benim de görev yaptığım dönemlerde her zaman en büyük destekçimiz olmuştur. Hatayspor'un buralara gelmesinde büyük emekleri olan başkanımızın yine gerekli hamleleri yaparak, zor günleri aşacaklardır" dedi.

HATAYSPOR'A HİÇBİR ZAMAN KIRGINLIĞIM OLMADI

Hatayspor'un Süper Lige yükselmesinde verdiği katkının hatırlatılması üzerine, "Çok güzel bir ivme yakalamıştık, 5 maç üst üste almış olduğumuz galibiyetle rakiplerimizle puan farkını açmıştık. Daha sonra iki maçlık bir sıkıntıdan dolayı sıkıntılar oldu ve yönetim kurulumuzla karşılıklı anlaşarak ayrılmıştım. Ama bu benim Hatayspor'a kırgın olduğum veya küs olduğum anlamına gelmemeli. Benim Hatayspor'a küsme gibi bir lüksüm olabilir mi? Hatayspor çağırdığı zaman, şart ve koşul yok. 'Gel' dedikleri zaman hiçbir pazarlığımız olmaz, geliriz. Çünkü Hatayspor benim her zaman kırmızı çizgimdir" diye konuştu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol