Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’nın ev sahipliğinde düzenlenen açılış törenine; Altınözü Kaymakamı Efecan Şahin, AK Parti Hatay İl Başkanı Dr. Mustafa Erdoğan, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Cumhur İttifakı ilçe başkanları, kurum amirleri, STK temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, ilçeye yeni bir nefes katacak önemli bir projeyi daha hayata geçirdiklerini ifade ederek, Ziraat Bankası üstünde konumlandırılan parkın, yaz boyunca çocuklara, gençlere ve ailelere eğlence dolu anlar yaşatmayı hedeflediklerini söyledi.
Türk bayraklarıyla açılışa katılan çocuklara seslenen Başkan Sarı, “Altınözü Macera Parkı’nda birbirinden eğlenceli aktiviteler, oyun alanları ve sosyal donatılar bulunmaktadır. Bu alan, tüm kesimlerin birlikte güleceği, oynayacağı ve anılar biriktireceği neşeli bir alan haline getirdik. Bu yaz Altınözü’nde eğlenceye doyacaksınız. Çocuklarımız, gençlerimiz ve ailelerimiz için keyifli vakit geçirebilecekleri yeni bir buluşma noktası tüm ilçeye ve Hatay'a hayırlı olsun" dedi.
Ağaç parkurları, pedallı bot, minyatür oyun parkurları, trambolin, zip-line ve eğlence dolu alanlarıyla yepyeni bir buluşma noktası olduğuna değinen Altınözü Kaymakamı Efecan Şahin de konuşmasında, ilçenin gülen yüzünü oluşturacak alanları ilçeye kazandıranlara teşekkür ederek, parkın hayırlı olmasını diledi.
Konuşmaların ardından İl protokolü, parkta yer alan aktiviteleri gezerek, çocukların eğlencesine ortak oldu.