Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hatay’dayım. Buradan Asla Ayrılmayacağım

Yayınlanma Tarihi : 23.02.2023 21:15 Bu haber 314 defa okundu

6 Şubat’taki büyük depremden en büyük zarar maalesef şehrimiz Hatay’da oluştu. Dostlarımızı, yakınlarımızı kaybettik. Ölenlere Allah’tan rahmet ve ailelerine sabır, yaralı yurttaşlarımıza acil şifalar dilerim. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Hatay’dayım. Buradan Asla Ayrılmayacağım

Ben depremin ilk gününden beri Hatay’dayım. Buradan asla ayrılmayacağım da. Bir taraftan ATSO olarak gelen yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya çalışıyoruz. Diğer yandan da şehrimize sahip çıkıyoruz. Bu topraklar bize bırakılan en değerli miras, ATA’mızın da “ŞAHSİ MESELESİ”dir. Hatay’dayım. Buradan Asla Ayrılmayacağım

Bu süreç şehrimize destek olanlara çok teşekkür ederiz. Ayrıca imkanı gücü olanları da bize destek olmaya davet ediyorum. Şuan sahada çadır, hijyen kitleri, en önde gelen ihtiyaçlardan.

Siz de lütfen sahadaki durumu, eksikleri, ihtiyaçları ve görüşlerinizi bu paylaşımımın altında yorum olarak bırakınız. Geri bildirimleriniz bizim için çok değerli. Ayrıca 21 Şubat’ta Defne ve Samandağ’da meydana gelen depremler ile 6 Şubat’ta oluşan zararlar daha da artmıştır. Bu depremler ile birçok bina kullanılamaz hale gelmiştir. 

Biz Hatay için ayrıca bir Süper Paket oluşturulmasını, burada yaşanan zararın maksimum noktada telafisi için ayrıca bürokratik girişimlerde de bulunuyoruz. Siyasilerden bu konuda destek bekliyoruz. 

ATA’MIZIN EMANETİ olan bu cennet şehrimizi irademizle ve sabrımızla HEP BERABER tekrar eskisinden daha güzel ve güçlü hale çevireceğiz.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol