Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hatay’da Unutursan Yetim Kalır Programı Düzenlendi

Yayınlanma Tarihi : 22.09.2025 07:15 Bu haber 247 defa okundu

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Hatay Valiliği ve Hatay Büyükşehir Belediyesi himayelerinde “Unutursan Yetim kalır.”  temalı özel program düzenlendi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Hatay’da Unutursan Yetim Kalır Programı Düzenlendi

“Doğumunun 1500. Yılında Âlemlere Rahmet Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.)” temasıyla idrak ettiğimiz Mevlid-i Nebi etkinlikleri kapsamında Valiliğimiz ile Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı himayelerinde ve İl Müftülüğü koordinesinde, ebeveyn kaybı yaşamış çocuklar için düzenlenen “Unutursan Yetim kalır.”  temalı özel program; Vali Mustafa Masatlı’nın eşleri Esra Masatlı Hanımefendi ile birlikte Vali Yardımcıları, İl ve İlçe Protokol Üyeleri, öksüz ve yetim çocuklar, aileleri ve öğretmenler ile çok sayıda davetlinin de katılımıyla gerçekleştirildi.Hatay’da Unutursan Yetim Kalır Programı Düzenlendi

HAYIRSEVERLERİN KATKILARI İZLETİLDİHatay’da Unutursan Yetim Kalır Programı Düzenlendi

Diyanet İşleri Türk-İslam Birliği (DİTİB), Türkiye Diyanet Vakfı Hatay Şubesi ve hayırseverlerin katkı sağladıkları; sinevizyon gösterimi ve çeşitli etkinliklerin yer aldığı programda “Yüreğimizdeki Işık Projemiz” kapsamındaki yüzlerce çocuğumuza çeşitli hediyeler verildi. Devletimizin koruyucu ve destekleyici rolünü pekiştiren,  toplumun en kıymetli emaneti olan çocukların gönül dünyalarına umut ve sevgi taşımayı hedefleyen programın önemi ve kıymetine dikkat çeken Hanımefendi; “Yavrularımızın eğitim hayatlarına katkı sağlanmış, aynı zamanda peygamber sevgisi ve dualarla okullarına başlamalarına vesile olunarak gönüllerinde manevi bir hatıra bırakılmıştır” diyerek emek veren, değer katan, ilham olan herkese teşekkür etti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol