Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hatay’da Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Düzenleniyor

Yayınlanma Tarihi : 12.04.2026 06:58 Bu haber 61 defa okundu

Hatay’da kamu kurum ve kuruluşları arasında dayanışmayı artırmak ve sportif faaliyetlere katılımı teşvik etmek amacıyla “Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası” düzenleniyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Hatay’da Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Düzenleniyor

Voleybol İl Temsilcisi Mustafa Kemal Soner, yaptığı açıklamada, “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz koordinasyonunda gerçekleştirilecek organizasyonla, voleybol sporunun yaygınlaştırılması ve sevdirilmesi hedeflenirken, kurumlar arası iş birliği ve birlik duygusunun güçlendirilmesi amaçlanıyor. Turnuva aynı zamanda kamu personelinin yoğun iş temposundan uzaklaşarak stres atmasına da katkı sağlayacak. İl Müdürümüz Ali Osman Bebek’e katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Turnuvaya katılmak isteyen kurumların, takım listesi ve sağlık beyanı formunu eksiksiz şekilde doldurarak en geç 24 Nisan 2026 tarihine kadar Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne teslim etmeleri gerekiyor.

Farklı kurumlardan oluşturulacak takımların mücadele edeceği turnuvanın, hem rekabet hem de dostluk içinde geçmesi bekleniyor. Organizasyonun, sporun birleştirici gücünü bir kez daha ortaya koyarak kurumlar arasında güçlü bir bağ oluşturması hedefleniyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol