Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hatay’a Gelir Gelmez Yoğun Bir Ilgi Ve Sevgiyle Karşılaştım

Yayınlanma Tarihi : 26.11.2022 10:02 Bu haber 562 defa okundu

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, katıldığı bir sosyal medya kanalında önemli açıklamalarda bulundu. YouTube’de yayın yapan SportBox kanalının konuğu olan genç teknik adam çocukluk yıllarından futbola başlangıcına, Fenerbahçe’den Hatayspor’a kadar birçok konu hakkında konuştu. İlk 6 maçında sadece 1 puan alabilen Hatayspor’un başına 21 Eylül'de geçen takımı Dünya Kupası arasına14 puanla taşıyan Demirel, bu sezon hedeflerinin ligi ilk 10’da tamamlamak olduğunu söyledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Hatay’a Gelir Gelmez Yoğun Bir Ilgi Ve Sevgiyle Karşılaştım

Hataspor macerasıyla ilgili konuşan Demirel, “Hayatta kararları alırken bazı riskleri göz önünde bulundurmanız gerekiyor. Risk nedir? Risk, bakıldığında Fenerbahçe’de devam eden bir kariyer vardı. Sonrasında yine orada antrenörlük. Belki orada devam ederek hayatına devam edebilirsin. Ama ben öyle bakmıyorum hayata. Ben her zaman omuzlarıma yük alıp bu yükleri taşımayı çok severim. Ki onu başarıca bu bana çok büyük gurur ve onur verir.

İYİ ŞEYLER YAPTIĞIMIZA İNANIYORUM

Karagümrük’e gittiğimde düşme potasına çok yakındık. 4 puan vardı arada. Kendi adımıza imkanlar doğrultusunda çok iyi işler yaptığımızı düşünüyorum. İkinci dönemde de Hatay’a gelince aldığımız takımın 1 puanı vardı. Ama ben ve ekibim ki ben Hatay’a gelirken tek başıma karar almadım. Ekibimle beraber oturduk, düşündük, tarttık. İşin özü şu, ne yapacağını bilen bir ekibe sahibim. Özgüveniyle, isteğiyle, inancıyla… Ekibimdeki arkadaşlarıma çok güveniyorum. Risk miydi? Riskti, ama buradaki başarının bize çok büyük bir mutluluk vereceğini biliyorduk. Mutluluk riskin önüne geçti. Hatay’a geldiğimizde 12 ile 15 arasında bir puan hedefliyorduk. İlk hedefimize ulaştık. Ama bu sene inşallah ilk 10’a girmek gibi bir hedefimiz var. İlerleyen senelerde tabi ki çok daha farklı şeyler düşünüyorum. Çünkü buranın içine girdikten sonra, buradaki potansiyeli gördükten sonra, buradaki çalıma ortamını, buradaki insanları gördükten sonra seneye çok farklı hedefleri olan bir Hatayspor takımı olacağını düşünüyorum” değerlendirmesinde bulundu.

HATAY’DA OLDUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM

Hatay’a gelir gelmez yoğun bir ilgi ve sevgiyle karşılaştığını hatırlayan Demirel, “Hatay’a geldiğim günden beri yoğun bir sevgiyle karşılaştım. Çok inanıyorlar, çok gurur duyuyorlar benimle.  Ben de Hatay’da olduğum için çok mutluyum. Bir aile olduk” dedi.

Hedefinin çok başarılı olmak olduğun belirten Demirel, “Başarıya ulaşmak için hata da yapabilir yanlış da yapabilirim. Ya da insanların hoşuna gitmeyecek davranışlarda bulunabilirim. Ama bunlar tamamen başarıya ulaşmak için. Bu biraz hırs, biraz sinir biraz da stres gerektiriyor. Başarılı olmak için her şey mübahtır konusuna kendimi adapte etmeye çalışıyorum” diye konuştu.

Hayatında pişmanlığa yer olmadığını dile getiren Demirel, “Hayatımda hiç pişmanlık duymadım. Çünkü o yaptığım şey eminim ki bana iyisiyle kötüsüyle anlam veya katkı verecektir. Yaptığım hatadan da yapacağım hatadan korkmam. Hata yapa yapa doğruyu öğrenmeye çalışacağım. Eminim ki uzun vadede bu bana her zaman başarıyı getirecek” dedi.

SEVİLLA MAÇINI UNUTAMIYORUM

Futbolda en mutlu olduğu anın Sevilla maçı olduğunu söyleyen Demirel, “Futbolda en mutlu olduğum an Sevilla maçıdır. Fenerbahçe için ve Türkiye futbolu için en üst başarılarda bir tanesiydi. Ben de o gece hem dibi görüp hem de tavanı görünce ekstra motive oldum” sözlerini kullandı. 

Futbolda en üzgün olduğu anları da aktaran Demirel, “Futbolda en üzüldüğüm anlar da çok var. Kaybedilen şampiyonluklar var. Son dakikalarda giden şampiyonluklar var. Yaşadığımız bir süreç var biliyorsunuz malum hiç girmek istemiyorum ama o dönemi söyleyebilirim” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol