Hatay Mahalli Haber
MENÜ

HATAY TARIM FUARI AÇILIYOR

Yayınlanma Tarihi : 01.11.2016 00:00 Bu haber 870 defa okundu

Hatay'da Valilik koordinesinde, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Hatay Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile düzenlenecek olan tarım fuarı 3 Kasım Perşembe günü kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
HATAY TARIM FUARI AÇILIYOR

Türkiye’nin tarımsal değeri yüksek en önemli ovalarından biri olan Amik Ovası´na sahip olması, yüzölçümünün %50′sinin tarım arazilerinden oluşması, Türkiye’de ilk organik tarım uygulamalarının burada yapılmış olması, Türkiye’nin toplam yaş sebze ve meyve ihracatının % 12 ’lik kısmının gerçekleştirilmesi konularında başı çeken Hatay bu fuarla tarım kapasitesini ziyaretçilerine tanıtacak.

Tarım sektöründeki yeniliklerin ve gelişmelerin tanıtılması, üretici ve tüketicilerin bir araya getirilmesi amacıyla düzenlenen Hatay Tarım Fuarı'nın hazırlıklarında da son aşamaya gelindi. Hatay Otogarı’nın karşısındaki alanda düzenlenecek olan fuar 3-6 Kasım tarihleri arasında açık kalacak.

HATAY’A ZİYARETÇİ AKINI BEKLENİYOR

Traktörden tarımsal mekanizasyonlara, alet ekipman ve teknolojilere, gübreden tohuma, fidana, danışmanlık firmalarından finans sektörüne kadar tarım ile ilgili her konuda firmaların katılımı ile açılacak olan fuarı, Hatay ili ve ilçeleri başta olmak üzere çevre illerden, tüm Türkiye’den ziyaretçiler ve yurtdışından getirilecek olan profesyonel alım heyetleri ziyaret edecek.

Hatay Tarım Fuarı, 03 – 06 Kasım 2016 tarihleri arasında, Çevre Yolu, Otogar Yanı Antakya - Hatay adresinde gerçekleşecek.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol