Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hatay Sanatçılar Derneği Duyarlı Sanatseverlerin Desteğini Bekliyor

Yayınlanma Tarihi : 04.11.2023 13:05 Bu haber 194 defa okundu

Hatay Sanatçılar Derneği Başkanı Vejdi Koçak, derneğin yeniden hayata geçeceğini söyledi. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Hatay Sanatçılar Derneği Duyarlı Sanatseverlerin Desteğini Bekliyor

Koçak, yaptığı açıklamada, 6 Şubat depremi sonrası herkes gibi kendilerinin de yara aldığını belirterek, Antakya Atatürk Park’ındaki dernek merkezinin, deprem sonrası talan edilerek kullanılamaz hale geldiğini belirtti. Hatay Sanatçılar Derneği Duyarlı Sanatseverlerin Desteğini Bekliyor

Bir hayırsever tarafından Defne ilçesi,Çekmece Mah. 43. Sokaktaki arsasını taraflarına geçici dernek merkezi ve yaşam alanı yapmaları için verdiğini belirten Vejdi Koçak, "Bunu yapabilmemiz için konteyner ve pek çok malzemeye ihtiyacımız bulunmaktadır. 8 ayı geride bıraktık, yaşıyoruz, daha net görüyoruz. Özellikle konteyner kentlerindeki çocuklara yönelik projeler yapmayı düşünmekteyiz. Öncelikle Duyarlı, Gönüllü, Sanat ve Kültüre önem ve değer veren dostlarımızın derneğimiz adına her tür bağış ve desteğine ihtiyaç duymaktayız. Bu anlamda bölgemizdeki yerel kurum ve kuruluşlara çağrımızdır. Gönüllülere ve desteğe ihtiyacımız var. Umut güvercininin kanadında, dayanışma ile üreterek büyümeliyiz. Hatay’dayız. Bir yere gitmiyoruz."

Koçak, destek ve yardımda bulunmak isteyenlerin Hatay Sanatçılar Derneği adına kendisine 05323761178 nolu telefonla ve mesaj yoluyla da Hasad98@hotmail.com adresinden ulaşabileceklerini sözlerine ekledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol