Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hatay Jandarması Göz Açtırmıyor!

Yayınlanma Tarihi : 29.01.2026 02:26 Bu haber 108 defa okundu

İskenderun İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince gerçekleştirilen kontrol ve arama faaliyetinde 500 gram sentetik kannabinoid uyuşturucu ham maddesi ele geçirildi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Hatay Jandarması Göz Açtırmıyor!

Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yaptığı tespit edilen şahıslara yönelik çalışmalarını sürdüren İskenderun Jandarması, Cırtıman Mahallesi otoyol çevresindeki kontrol ve arama faaliyetinde; yaklaşık 75 kilogram sentetik kannabinoid (bonzai) uyuşturucu maddesi elde edilebileceği belirlenen 500 gram sentetik kannabinoid ele geçirdi, olayla ilgili olarak 1 şüpheli şahsı gözaltına aldı.

Şüpheli hakkında adli makamlarca gerekli yasal işlemlerin başlatılırken, Jandarma ekipleri uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmaların kararlılıkla ve aralıksız sürdürüleceğini vurguladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol