Hatay Mahalli Haber
MENÜ

HATAY HUZUR VE GÜVEN İÇERİSİNDE

Yayınlanma Tarihi : 09.04.2016 00:00 Bu haber 772 defa okundu

Hatay Valisi Ercan Topaca, Türk Polis Teşkilatı’nın 171.Kuruluş Yıl Dönümü dolayısı ile Büyük Antakya Oteli’nde düzenlenen ve şehit yakınları ile gazilerin katıldığı yemek programında, “Hatay yanı başında savaş olmasına rağmen güven ve huzur içerisindedir. Bu kentin her noktasında istediğimiz gibi her an gezebiliyorsak, hayatımızı devam ettirebiliyorsak bunda polisimizin önemli katkıları vardır” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
HATAY HUZUR VE GÜVEN İÇERİSİNDE

Düzenlenen programa eşi Sevim Topaca ile katılan Vali Topaca’nın yanı sıra, Vali Yardımcısı Orhan Mardinli ve eşi, İl Jandarma Komutan Vekili J. Bnb. H.Hüseyin Güzeldal, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ ve eşi, Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Ali Canbolat ve eşi ile gaziler ve şehit yakınları katıldı.

Bir ülke için en önemli hususun asayiş ve güvenlik olduğuna değinen Vali Topaca, bunu sağlayan teşkilatların başında Emniyet Teşkilatının geldiğini söyledi.

Vali Topaca, “171 yıllık bir kurum olmak çok önemli bir tecrübedir. Geçmişi ve kültürü köklü, sağlam temeller üzerine oturmuş kurum sayısı çok fazla değildir. Bu anlamda polisimizin haklı bir gururu yaşadığını ifade etmek istiyorum. Bugün geldiğimiz nokta itibariyle Türk Polis Teşkilatı gerek kullandığı teknoloji, gerekse personelin nitelikleri ve donanımı itibariyle dünyada iyi sayılabilecek polis teşkilatlarının başında gelmektedir” dedi.

171 yıllık birikimin güvenlik hizmetlerinin sunulmasında çok önemli sonuçlar doğurduğunu ifade eden Vali Topaca, “Güvenlik hizmetlerinin kalitesi artmaktadır. Hatay sınırda olmasına, 408 bin civarında Suriyeliyi misafir etmesine, yanı başında savaş olmasına rağmen güven ve huzur içerisindedir. Bu kentin her noktasında istediğimiz her an gezebiliyorsak, hayatımızı devam ettirebiliyorsak bunda polisimizin önemli katkıları vardır. Bu huzur ortamının devam ettirilmesi için ben ve çalışma arkadaşlarım büyük bir özveri ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz” dedi.

İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ ise Türk Polis Teşkilatı’nın 171. yılını kutlamanın gurur ve heyecanı içinde olduklarını belirterek, ‘Polis olarak vazifemiz vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlayarak Anayasa’mızla güvence altına alınan, bireylerin temel hak ve özgürlüklerini yaşayacakları güven ortamını oluşturmaktır’’ dedi

Aziz şehitlerimiz için Nakipoğlu Cami İmamı Musa Esatoğlu tarafından Kuran-ı Kerim okunmasının ardından yemek programı sona erdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol