Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hatay Büyükşehir çıkışı sürdürdü

Yayınlanma Tarihi : 06.02.2017 00:00 Bu haber 652 defa okundu

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Liginde mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyespor konuk ettiği İstanbul Üniversite takımını 66-52 mağlup ederek ligdeki çıkışını sürdürdü.

Paylaş Paylaş Paylaş
Hatay Büyükşehir çıkışı sürdürdü

 

Antakya Kapalı Spor Salonun ilginin yoğun olduğu maça her iki takımda iyi başladı. Karşılıklı basketlerle devam eden maçın ilk periyotu konuk ekip İstanbul Üniversitesi 12-11 alırken, ikinci periyot oyuna ağırlığını koyan Hatay Büyükşehir Belediyespor ikinci periyotu 31-29 alarak ilk yarıyı bu skorla kapattı.

İkinci yarıda Hatay Büyükşehir oyuncuları Courtrey Paris ile Katsiaryna Snytsina’nın birbirinden güzel basketleriyle üçüncü periyotu 48-42 ve dördüncü periyotu da 66-52 alarak karşılaşma bu skorla kazanmayı bildi.

MAÇIN EN SKORER OYUNCU KATSİARYNA SNYTSİNA OLDU

İstanbul Üniversite maçında birbirinden güzel üçlükleriyle 25 sayıyla Hatay Büyükşehir Belediyespor oyuncusu Katsiaryna Snytsina karşılaşmasının en skorer oyuncusu oldu.

CHATZİDAKİ: OYUCULARIMI KUTLUYORUM

Hatay Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Aikaterini Chatzidaki, İstanbul Üniversite maçında oyuncularımın ortaya koymuş oldukları mücadele ve galibiyetten dolayı kutladığını söyledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol