Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hasta bir Ozancağızın garip şarkısı

Yayınlanma Tarihi : 24.08.2016 00:00 Bu haber 654 defa okundu

Hatay Güney Rüzgarı Dergisi'nin sahibi Gazeteci Mehmet Ali Solak'ın önderliğindeki Güney Rüzgarı Yayınevi, 'Hasta Bir Ozancağızın Garip Şarkısı' adlı şiir kitabını tanıttı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Hasta bir Ozancağızın garip şarkısı

Güney Rüzgarı Dergisi'nde düzenlenen tanıtım toplantısında, Güney Rüzgarı Yayınevi hakkında bilgi veren Gazeteci Mehmet Ali Solak, "Yayınevimizin ilk eseri olarak bundan 9 ay önce hastalığına yenik düşen Sosyal Hizmet Uzmanı Selim Kulübecioğlu'nun tuttuğu günlük ve şiirlerden oluşuyor. Rahmetli Selim, bugün hayatta olsaydı, hem günümüzün hem de geleceğin önemli yazar ve şairleri arasında yer alacaktı. Ruhu şad olsun. Yazarımızın 'Hasta Bir Ozancağızın Garip Şarkısı' adını taşıdığı eser, toplumsal konuların yanında hastalık anında çektiği acılar, çaresiz ile yaşam sevincini ele alıyor. Kulübecioğlu ailesinin çocuklarını ölümsüz kılmak adına attıkları adım ise, duygulu olduğu kadar vefa yüklü. Bu ilkeli duruşlarından dolayı onları kutluyorum. Kültür dünyası önemli bir şairi bu eserle tanıma fırsatı buldu" diye konuştu.

Kitabın yayınlanmasında katkısı olan Selim Kulübecioğlu'nun kuzeni Ersin Hamurcu ise, merhum Selim'in hayat dolu, iyiliksever ve dost canlısı olduğunu ifade ederek, böyle bir eserin yayınlanmasını sağlayan Gazeteci Mehmet Ali Solak'a teşekkür etti.

Tanıtım toplantısına merhum Selim Kulübecioğlu'nun babası Hasan, kızkardeşi Nazlı ve kardeşi Hakan Kulübecioğlu ile kuzeni Ersin Hamurcu katıldı.

Duygulu anların yaşandığı tanıtım toplantısında ayrıca, kitabın herhangi bir ücret karşılandığı satılmadığı ifade edilerek, Selim Kulübecioğlu'nun ruhuna ücretsiz dağıtıldığı belirtildi.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol