Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Halkımızın daha sağlıklı gıdalara ulaşmalı

Yayınlanma Tarihi : 10.11.2016 00:00 Bu haber 656 defa okundu

Hatay Valisi Erdal Ata, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce gerçekleştirilen çalışmalar hakkında Müdür Mehmet Andiç’ten brifing aldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Halkımızın daha sağlıklı gıdalara ulaşmalı

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Ata, burada Vali Yardımcısı Bilal Bozdemir, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Andiç ve şube müdürleri tarafından karşılandı.

Daha sonra İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü toplantı salonuna geçen Vali Ata  sunum eşliğinde gıda, tarım ve hayvancılığın Hatay’daki genel durumu, ekim alanları, hazırlanan ve devam eden projeler, gıda denetimleri, bakanlıkça gerçekleştirilen desteklemelerin rakamsal durumu gibi konularda detaylı bilgiler aldı.

Çok çeşitli ve bol ürünün alınabildiği, verimli topraklara sahip Hatay’da gıda, tarım ve hayvancılık konularındaki çalışmaların önemine değinen Vali Ata, İl Müdürü Mehmet Andiç ve şube müdürlerine Hatay’ıntarımsal potansiyelinin ve ekonomik değeri yüksek tarımsal ürün çeşitliğinin arttırılabilmesi, halkımızın daha sağlıklı gıdalara ulaşabilmesi için yürütülen çalışmaların titizlikle sürdürülmesi konusunda tavsiyelerde bulundu.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol