Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Halkımız ile ortak kararlar alıyoruz

Yayınlanma Tarihi : 01.09.2016 00:00 Bu haber 724 defa okundu

Hatay Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyeleri Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı makamında ziyaret etti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Halkımız ile ortak kararlar alıyoruz

Hatay Meslek Edindirme Kursları (HATMEK)’teki çalışma ofisinde Başkan Savaş ile bir araya gelen Hatay Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyeleri, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirmiş olduğu hizmetler hakkında Başkan Savaş’tan bilgi aldı.

Üyelere Hatay’da gerçekleştirmiş oldukları hizmetler hakkında bilgi veren Başkan Savaş, “Hatay birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, geçmişten günümüze kadar barış içerisinde yaşayan ve bu yönüyle dünyada örnek alınması gereken bir şehirdir. Şehrin güzelliğine katkı sağlamak amacıyla, altyapı ve üstyapı sorunlarına hızlı çözümler üreterek halkımıza hizmet ediyoruz. Hatay’ı geleceğe taşımak gayesiyle halkımız ile ortak kararlar alarak birlikte adım atıyoruz” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN SAVAŞ HATAY’I HER ALANDA ZİRVEYE TAŞIYOR

HBB’nin gerçekleştirdiği projelerin Hatay’a değer kattığının ve kenti her alanda zirveye taşıyan proje atılımlarındaki en büyük payın Başkan Savaş’a ait olduğunun altını çizen Hatay Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Abdullah Zorlu, gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür etti.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol