Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Halat Koparan Iki Tekne Bir Tekneyi Batırdı!

Yayınlanma Tarihi : 28.11.2023 13:08 Bu haber 116 defa okundu

Doğu Akdeniz’de etkili olan kuvvetli yağış ve Lodos fırtınası Hatay’ın Samandağ ilçesinde gece saatlerinden itibaren balıkçı barınağında teknelere zarar verdi, deniz seviyesi rıhtımı aştı.   

Paylaş Paylaş Paylaş
Halat Koparan Iki Tekne Bir Tekneyi Batırdı!

Hatay Samandağ ilçesinde lodos esintisi Çevlik Mahallesi Liman ve sahilde, balık ekmekçilerin bulunduğu bölgede hayatı felç etti. Dün gece saatlerinde başlayan fırtınada balıkçı barınağında bağlı iki büyük balıkçı teknesi halat kopardı, küçük bir tekneye çarparak batırdı.

Balıkçı barınağındaki balıkçıların gece fırtınanın başlamasıyla birlikte teknelerinin başında teyakkuzda olması, küçük bir teknenin batması üzerine vatandaş 112 acil çağırı merkezine durumu ihbar etti. Balıkçı barınağına Sahil Güvenlik, Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye dairesi başkanlığı bağlı Çevlik itfaiyesi ve cankurtaran tim ekipleri sevk edildi.

Olumsuz hava koşullarının geceden sabaha kadar devam eden etkisiyle İlçede özellikle sahil kesiminde dev dalgalar adeta plaj kumsalını yuttu, yükselen deniz sularını yollara kadar taşırdı. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol