Hatay Mahalli Haber
MENÜ

HAKABE-DER Yönetimi Başkan Karaçay'ı Ziyaret Etti

Yayınlanma Tarihi : 02.05.2024 10:04 Bu haber 84 defa okundu

Asrın felaketi öncesi yaptıkları başarılı çalışmalara ilave olarak 6 Şubat sonrasında yaptıkları yardım faaliyetleri ile takdir toplayan Hatay Kan Hastalıkları ve Bedensel Engelliler Koruma, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği yönetimi 31 mart yerel seçimlerinde Samandağ Belediye Başkanlığına seçilen Emrah Karaçay' a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler. Hatay Kan Hastalıkları ve Bedensel Engelliler Koruma, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Vahit Çay önderliğinde gerçekleşen ziyarete yönetim kurulu üyeleri de katıldılar.

Paylaş Paylaş Paylaş
HAKABE-DER Yönetimi Başkan Karaçay'ı Ziyaret Etti

Hatay Kan Hastalıkları ve Bedensel Engelliler Koruma, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Vahit Çay ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamasında:” Hatay Kan Hastalıkları ve Bedensel Engelliler Koruma, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği olarak Samandağ Belediye Başkanı Emrah Karaçay' ı ziyaret edip hayırlı olsun dileklerinde bulunduk. Dernek faaliyetlerimiz ve çalışmalarımız hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Nazik karşılaşmaları ve ilgilerinden ötürü çok teşekkür ediyoruz.”dedi.HAKABE-DER Yönetimi Başkan Karaçay'ı Ziyaret Etti

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Samandağ Belediye Başkanı Emrah Karaçay açıklamasında:” Hatay Kan Hastalıkları ve Bedensel Engelliler Koruma, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (HAKABE-DER) Başkanı Sayın Vahit Çay ve değerli üyeleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.Ziyaret sırasında dernek faaliyetleri ve çalışmalarla ilgili istişare ettik. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol