Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hak Eden Kazansın, Dostluk Baki Olsun!

Yayınlanma Tarihi : 02.02.2023 23:18 Bu haber 269 defa okundu

Hatay 2. Amatör Kümede bugün saat 14.00’de oynanacak karşılaşmada Sümerspor ve Defne 2013 Spor takımları karşı karşıya gelecek. İki zirve mücadelesi verecek takımın maçının zevkli ve çekişmeli geçmesi bekleniyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Hak Eden Kazansın, Dostluk Baki Olsun!

Sümerspor Kulüp Başkanı Yılmaz Gülbahar, tüm sporseverleri ‘Defne derbisine’ davet ederek, şöyle konuştu:

“İki kardeş takımın maçının dostça, kardeşçe, centilmence ve hak edenin kazanacağı bir maç olmasını diliyorum. Hatay’daki tüm takımlar bizim takımımız hepsini seviyoruz, ama şampiyonun bir tane olduğu liglerde de bu işi mücadele ederek kazanmalarını istiyoruz. Sümerspor Kulübü olarak ilimizdeki tüm yetenekli gençlerimizi bir araya getirdik, çokta kaliteli bir kadro kurduğumuza inanıyorum. Bugünkü maçta tek düşüncemiz kazanmak, rakibimizde mutlaka aynı düşünceyle sahaya çıkacaktır. Onlara saygı duyuyoruz ama bizde tüm maçlarımızı kazanarak şampiyonluğu hedefliyoruz. Bunu da başaracak güçteyiz. Teknik heyetime ve oyuncularıma güveniyorum, iki takımada başarılar diliyorum.”

Gülbahar, Sümerspor ve Defne 2013 Spor takımları arasındaki rekabetin sadece saha içerisinde olacağını, maç bittikten sonra yine kol kola olacaklarını sözlerine ekledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol