Hatay Mahalli Haber
MENÜ

HAFSADtan öğrencilere fotoğraf gezisi

Yayınlanma Tarihi : 21.02.2016 00:00 Bu haber 923 defa okundu

Sömestr tatilinde derslerinde başarılı olan bir gurup öğrenciye temel fotoğraf eğitimi veren Hatay Fotoğraf Sanatçıları Derneği (HAFSAD) öğrenilen konular ile ilgili uygulamalı fotoğraf gezisi düzenledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
HAFSADtan öğrencilere fotoğraf gezisi

HAFSAD Başkanı Can Sautoğlu önderliğinde eğitim alan öğrenciler ve velilerinin katılımı ile gerçekleşen fotoğraf gezisi Batıayaz bölgesindeki tarihi köprü’de yapılan fotoğraf çekimleri ile start aldı. Batıayaz’daki tarihi Ermeni kilisesinde fotoğraf çalışmalarına devam eden ekip, Hıdırbey köyündeki defne yolu boyunca bol bol fotoğraf çekimi gerçekleştirdiler. Hıdırbey Köyü'ndeki Musa ağacının gölgesinde dinlenme imkanı bulan fotoğraf sanatçıları burada gün boyu yaptıkları çekimler ile ilgili değerlendirmeler yaptılar.

Her fotoğraf gezisinin vazgeçilmezi Samandağ Çevlikte gün batımının fotoğraf çekim adresi ‘Dor Mabedi’ oldu.

Eğitim alan başarılı öğrenciler ve veliler ile birlikte güzel bir fotoğraf gezisi yaptıklarını ifade eden HAFSAD Başkanı Can Sautoğlu, Hatay’da fotoğraf sanatına gönül veren fotoğraf gönüllülerini bir araya toplamaya çalıştıkları derneklerinde çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerinin altını çizdi.Sautoğlu:” Günden güne Fotograf sanatına olan ilginin artmasının yanında bizim derneğimizde eğitim alarak bilinçli fotoğraf çekimini öğrenen insanların sayısınında artması bizleri son derece mutlu etmektedir.Verdiğimiz  eğitimlerin ne kadar faydalı olduğunu bugün düzenlediğimiz fotoğraf gezimizde arkadaşlarımızın çekmiş olduğu birbirinden başarılı fotoğraflarda görmenin sevincini  yaşıyoruz. Eğitimleri veren değerli fotoğraf sanatçıları yönetim kurulu üyelerimiz olan Mesut Sönmez ve Murat Gül’e bu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol