Hatay Mahalli Haber
MENÜ

GÖZYAŞLARIMIZIN RENGİ AYNI

Yayınlanma Tarihi : 18.02.2016 00:00 Bu haber 904 defa okundu

Ortadoğu'da olduğu gibi geçtiğimiz günlerde ülkemizin kalbi olarak nitelenen başkent Ankara'da yaşanan terör olaylarını lanetleyip, hayatını kaybeden yurttaşlara rahmet, halkımıza başsağlığı ve sabır dileyen Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, "Terörün dini, dili, ırkı olmaz. Terör nereden ve kimden gelirse gelsin, ülkemizi ve dünyayı saran veba gibidir. Masum insanlarımızın, yitirdiğimiz canların arkasından akıttığımız gözyaşlarının rengi aynıdır" dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
GÖZYAŞLARIMIZIN RENGİ AYNI

Ülkemizde yaşanan terör saldırılarının küçükten büyüğe her ferdini derinden etkileyip,belirsiz bir endişeye sürüklediğini ifade eden Başkan Yaman, "İnsanlığın başdüşmanı terör olayları sonlanmadıkça, ülkemize ve dünyaya barış, huzur ve istikrar hakim olamayacağı bilenen bir gerçektir. Ülkemizde ve dünyada barışın tesis edilmesi, ülkemizin kurtarıcısı Atatürk'ün 'Yurtta Barış, Dünyada Barış' ilkesiyle sağlanabilir” dedi.

ÜLKEMİZİN AYDINLIK GELECEĞİNİ DÜŞÜNMELİYİZ

 İnsanlar birbirini sevmeyip, anlamadıkça, insanlık kan ve gözyaşından vazgeçmeyecektir. Farklılıklarla zenginleşip, farklılıklarla büyüyen ülkemizde, ayrımcılığın ve ötekileştirmenin yeri olmamalıdır. İnsanları birbirine yakınlaştıran ve kırgınlıkların son bulduğu bir Türkiye'nin tesis edilmesi, ayrışma ile değil uzlaşma ile mümkündür. Ülkenin tüm kesimleri sadece terör olaylarında değil, ülkenin geleceği için görev ve sorumluluk almalı, ülkemizin aydınlık geleceğini düşünmek zorundadır" ifadesini kullandı.

         Saldırıların insan olan herkes tarafından lanetlenmesi gereken bir olgu olduğuna işaret eden Başkan Yaman açıklamasında, hayatını kaybeden yurttaşlara rahmet, yaralı yurttaşlara acil şifalar ve tüm milletimize başsağlığı dileğinde bulundu.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol