Hatay Mahalli Haber
MENÜ

GÖRENLER DEHŞETE DÜŞTÜ

Yayınlanma Tarihi : 24.03.2016 00:00 Bu haber 1047 defa okundu

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), merkez ilçe Defne’ye bağlı Harbiye Mahallesi’nde meydana gelen isale hattı arızasına ivedi şekilde müdahale ettiklerini bildirdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
GÖRENLER DEHŞETE DÜŞTÜ

Harbiye Şelaleleri bölgesindeki isale hattında meydana gelen patlağı vatandaşların ALO 185 HATSU İhbar Hattı’na ihbar etmesi üzerine ivedi şekilde harekete geçtiklerini belirten Genel Müdürlük, 2 uzunluğunda 600’lük borunun yerine basınca dayanıklı boruların döşendiğini ve su kesintisi probleminin giderildiğini bildirdi.

ÇEKER: BU MANZARALAR TARİH OLACAK

HATSU Genel Müdürü İsameddin Çeker yaptığı açıklamada, “Ayrıca çürümüş ve paslanmış durumda çıkarılan borunun içindeki manzara görenleri dehşete düşürdü. Hattın içinin ağaç kökleri ile tıkandı ve neredeyse borunun içinin tamamı ağaç kökleriyle doldu” dedi.

Çalışmalara 1 paletli ekskavatör ve 10 personelin katıldığını, suyun artık mahallelere daha sağlıklı gideceğini kaydeden ve borunun HATSU Genel Müdürlüğü tarafından vatandaşa sunulacağını açıklayan Genel Müdür İsameddin Çeker de, hayata geçecek Antakya-Defne İçme suyu Şebeke İnşaatı ile tüm su sorunlarının ortadan kalkacağını ve bu tür manzaraların artık fotoğraf karelerinde kalacağını açıkladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol