Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Gönüllü Gençlerden Iftar Buluşması

Yayınlanma Tarihi : 03.04.2024 21:39 Bu haber 57 defa okundu

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala İskenderun Gençlik Merkezi’nde düzenlenen Geleneksel İftar programı İskenderun Kaymakamı M. Sefa Demiryürek ile gençlik merkezi personeli ve gönüllü gençleri buluşturdu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Gönüllü Gençlerden Iftar Buluşması

Yaklaşık üç yüz kişinin katıldığı iftar programı gençlerin Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Sıcak bir aile ortamında gerçekleştirilen programda gençler keman, fagot ve bağlama resitali eşliğinde iftar açtı.Gönüllü Gençlerden Iftar Buluşması

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demir Yürek’in  yakından ilgilendiği, sohbet ettiği gençlerden oluşan İskenderun Gençlik Merkezi Çok Sesli Korosu’nun Ramazan ayına özel seslendirdiği eserler iftara ayrı bir renk kattı.Gönüllü Gençlerden Iftar Buluşması

İskenderun Kaymakamı Sefa Demiryürek, yaptığı açıklamada gençlerle birlikte böyle bir organizasyonun içinde olmaktan mutluluk duyduğu memnuniyeti dile getirirken, emeği geçen herkese teşekkür etti, herkesin Ramazan Bayramı’nı şimdiden kutladı.

İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin ise her yıl olduğu gibi bu sene de Ramazan ayının manevi iklimini en güzel şekilde değerlendirmek için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, “Gelenekselleşen iftar programımızı da İskenderun Gençlik Merkezi ailesi ve değerli misafirlerimizle birlik ve beraberlik içerisinde tamamladık. Bu güzel günü gerçekleştirirken en büyük destekçimiz Sayın Kaymakamımız oldu. Konuyu ilk paylaştığımızdan itibaren gerek organizasyon kısmıyla gerekse katılımlarıyla bizlere büyük destek oldular. Kendilerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca iftar yemeği destekleriyle yanımızda olan Üsküdar Belediyesi’ne de teşekkürü bir borç biliriz. Ramazan Bayramı’na yaklaştığımız şu günlerde şimdiden tüm İslam Aleminin Bayramını kutluyorum” dedi.

Güzelliklerle dolu olan Ramazan ayına özel gerçekleşen program katılanların memnuniyeti ve gülen yüzleriyle sona erdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol