Hatay Mahalli Haber
MENÜ

GÖKPINAR, KUPAYI HATAY HALKINA HEDİYE ETTİ

Yayınlanma Tarihi : 09.02.2016 00:00 Bu haber 1093 defa okundu

Sportif arenadaki başarıların Hatay'a taşınmasına Türkiye’nin en büyük 2. Spor Kompleksi&Yaşam Merkezi’ni hemşehrileriyle buluşturarak vesile olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, elde edilen başarılarla ülke gündemine oturmaya devam ediyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
GÖKPINAR, KUPAYI HATAY HALKINA HEDİYE ETTİ

Hatay Büyükşehir Belediyespor Kulübü bünyesinde Hatay’ı temsil eden tenis takımı başarılarıyla adından söz ettiriyor. Türkiye Tenis Federasyonu’nun 1-6 Şubat tarihleri arasında Mersin’de gerçekleştirilen 8- 9 yaş kategorisi Kış Kupası turnuvasında başarılı HBB Tenis Takımı sporcusu Haydar Cem Gökpınar’ın çeyrek finalde rakibini 4-0 ve 4-1’lik skorlarla saf dışı bırakmasıyla yarı finale yükselmişti.

Finalde sergilediği üstün mücadele ile rakiplerine göz açtırmayan tenis sporcusu Haydar Cem Gökpınar, mücadelesini son ana kadar sürdürerek şampiyonluk kupasını Hatay’a getirmenin haklı gururunu yaşadı. 

GÖKPINAR: BAŞKANIMIZA VE BÜYÜKLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM

Gökpınar şampiyona sonrasında yaptığı açıklamada “Şampiyon olmamda bana destek olan başta aileme, Başkanımıza ve büyüklerime teşekkür ediyorum. Hatay’a kupayla dönmek çok gurur verici. Şampiyonluk Kupası tüm Hatay halkına hediye olsun” diyerek sevinicini bu ifadelerle dile getirdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol